DC12V-24V 2.4 G Ecran Tactil Estompat LED RGB cu Telecomanda RF Wireless RGBW Led-uri Controler 6A 4 Canale Pentru 5050 3528 banda led 5630

51.89lei 45.17lei

Etichete: pioneer controller cu 4 canale, cob led strip dimmbar, ac benzi cu led-uri reglabile, controler cu led-uri de 4 canale, controler cu led-uri 16 canale, milight rgbw led strip, network controller cu 4 canale, cob led strip mare, analog rgbw led strip, COB LED Strip.

SKU : u6140 Categorie:Accesorii De Iluminat
Distribuiti:
Descriere

  • Frecvența de oscilație: .
  • Aplicabile Lumini: benzi cu led-uri
  • Origine: NC(de Origine)
  • Putere: 216
  • Material: ABS
  • Caracteristici: .
  • Sursa De Alimentare: DC
  • Modul De Conectare: RF
  • Max. Sarcina De Putere: 216
  • Distanța De La Distanță: .
  • Certificare: ROHS
  • Controlat Metoda: Ecran Tactil
  • Garanție: 1 An
  • Nume De Brand: Lalshgx
  • Tensiune: 12-24V
  • Numărul De Model: 2.4 G RF

Acest sistem este un de înaltă performanță cu led-uri RGB atingeți telecomanda, adoptarea celor mai avansate PWM tehnologia de control, controlul tuturor led-uri RGB de produse cu patru linii si trei circuite( anod comun),care deține 640 de mii de culori și 20 automata de schimbare moduri de a alege.

De asemenea, are funcția de memorie(asta este de a spune, setările anterioare vor fi reluate atunci când puterea din nou).Acesta este utilizat pe scară largă în led-uri RGB benzi de lumină, led module și așa mai departe.

Cu tehnologia de 2,4 G de înaltă frecvență fără fir control de la distanță, acesta are caracteristicile de consum redus de energie, de transport pe distanțe lungi, și puternic capacitatea de anti-interferențe, de mare viteză de telecomunicații, etc.

Telecomanda arata la modă și elegant, cu simplu și funcții practice de schimbare a culorii și luminozității reglarea intensității luminoase, cu ecran tactil capacitiv de design face de la distanță ușor de utilizat.

Designul modular și ușor de stricat terminale permit controler ușor pentru a se potrivi cu toate tipurile de led produse.Caietul de sarcini: Element: 2.4 G Ecran Tactil LED RGB Controller

Tip Led: High Power LED

Culoare: Alb

Tensiune de intrare: 12-24V DC Mod de control: RGBW 4 Canale sarcină maximă curent: 6A fiecare culoare mod de conectare: anod comun greutate neta: 150g

Controler baterie: 2 BUC* baterie AAA(nu sunt incluse) Bettery nu este inclus, deoarece din motive de securitate și personalizate problemă în timpul transportului; Bettery model AAA,vă Rugăm să-l cumpere în piața locală

Distanta de Control: 30m

Programe:20 de tipuri de la Distanță Dimensiune: 110*52*20mm Controller Dimensiune:85*45*23 mm Pachetul include: 1buc LED-uri RGBW

1buc LED-uri controler de la distanță (fără acumulator inclus)

1buc manual de utilizare Atenție:

1. Vă rugăm să verificați dacă tensiunea de intrare de tensiune constantă de alimentare este în conformitate cu controlerul, și vă rugăm să verificați legătura dintre catod și anod, în caz contrar, sistemul de comandă va fi rupt.

2. Vă rugăm să nu conectați cabluri cu putere pe.Vă rugăm să porniți din nou doar atunci când este în drept conexiune și nu scurt-circuit.

3. Vă rugăm să păstrați degetul pe touch ring atunci când instalați bateriile, pentru a îmbunătăți sensibilitatea sa, și de a folosi de la distanță (3 secunde), după ce bateriile sunt instalate.Vă rugăm să reinstalați bateriile, dacă atingeți inelul este găsit de joasă sensibilitate.

4. Vă rugăm să nu utilizați controlerul în loc cu o largă gamă de metal zonă sau electromagnetic puternic val din apropiere, în caz contrar, distanța de la distanță va fi serios afectate.

Aplicație:

1. Tensiunea de intrare de acest operator ar trebui să fie urmați caietul de sarcini, alte înaltă tensiune, cel mai probabil, distruge-l

2. La 4wires iese din controller nu poate fi incorect interconectate sau scurt-circuit ar putea să apară

3. Conectați firele de controler și corpuri de iluminat cu LED ca pe instrucțiunile

4. Nu dezlipi eticheta de pe controller în cazul în care orice indicație informații vor fi pierdute.

5. Garanția standard este una de ani compania Noastră nu va fi responsabil pentru orice daune Operatorului din orice operație greșită.

1buc LED-uri RGBW

1buc LED-uri controler de la distanță (fără acumulator inclus)

1buc manual de utilizare

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii