Coreea De Sud Primăvară Șosete Tub Subțire Copii Sosete De Bumbac Șosete Copii Vara Plasă De Șosete Copii

41.47lei 37.32lei

Etichete: e92 cizme din piele roșie, perdele duble fata, perdele stil de benzi desenate, cazul bateriei apple 8, perdele duo role, design perdele pentru copii, perdele duble de aur, rochie picior tăiat simplu, suport lumanare de groază.

SKU : u5994 Categorie:Haine Fete
Distribuiti:
Descriere

  • Numărul de articol: 108
  • Nume De Brand: SHIMIYANGGUANG
  • se potrivesc: Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
  • Origine: Zhejiang
  • Categoria de surse: mărfurilor în stoc
  • Copilul Șosete Material: Bumbac Pieptănat
  • Numele Departamentului: Copii
  • Tip De Element: Ciorap
  • Model Tip: Solid
  • Numărul De Model: TOP200
  • Material: Bumbac
  • Aplicabile gen: Neutru / bărbații și femeile pot fi
  • Gen: Unisex
  • Șosete pentru copii Categorie: Șosete Sport

Copilul șosete Tehnologie: ochiurilor de plasă

Șosete pentru copii funcția: Transpiratie, miros, ventilație

memento : zone Îndepărtate nu sunt incluse în post.Inclusiv Xinjiang, Tibet; Hainan; Qinghai; Ningxia; Mongolia Interioară; Gansu și Hong Kong, Macao și Taiwan și de peste mări )

Domeniile de mai sus ia copilul are nevoie de Pro Bupai următorul link poștale

detail.1688.com/offer/531376215540.html?spm=a2615.7691456.0.0.qefzft

Vă rugăm să înțelegeți

Informații cumpărător (important) :

Vârsta dimensiune pentru copii:

12-14 cm 0-2 ani

14-16 cm 3-5 ani

16-18 cm 6-7 ani

18-20 cm & au petrecut și au petrecut 8 la 9 ani

20-22 cm 10-12 ani

Ambalare: ambalate într-o cutie de 12 perechi, inclusiv ambalajul, fiecare pachet este cu bună culoare, volum mare Sugestiile clientilor conform ordin multiplu de 12.

Cablu de cap este un fenomen normal, mintea te rog atent pentru a trage!

Numele produsului: mai ciudate copii (bumbac subtire)

Ingrediente: 78% bumbac 19%; 3% fibre de poliester; spandex

Evaluare: clasa a (inspecție)

Origine: Zhejiang Yiwu

Număr: 811 812 813 815 816

Ambalare: single și duble.12 joc la dublu independent de ambalaje (inclusiv de ambalare)

Informații despre produs Marcă: Biduoqi Nume: copii șosete subțiri de ciorapi fishnet

Origine: Zhejiang Yiwu stil: pur deget in fund ciorapi

acțiune: respirabil stil de mișcare: așa cum se arată mai jos Imaginile sunt tot face figura, pentru fiecare rezoluție de afișare este diferit, poze și obiect material poate fi ușor de culoare, vă rugăm să înțelegeți!

Self help cumpărături Raft produsele pot trage de pe loc, pro care poate fi în conformitate cu procesul de auto-ajutor de fotografiat ca un copil oh!

aberatiile cromatice Toate bunurile sunt într-un fel de fotografiere, datorită display de diferite culori, poate exista o descriere detaliată, nu este clar, vă rugăm să consultați serviciul clienți înainte de cumpărare.

Livrarea Pro pentru a trimite care exprima, vă rog, în ordine și client service a spus în mod clar, nu există nici o descriere a tuturor default livrare din magazin, default livrare este mai mică decât cea locală, a făcut EMS.produsele au cerințe speciale, vă rugăm să rețineți în mesaj vanzatorului!

Semn Semn pentru colet, vă rugăm să fi sigur că atunci când un curier, de a deschide coletul pentru a verifica dacă mărfurile daune, verificați numărul este corect, cum ar fi problema va rog refuzat.După ce a semnat evaluări de bunuri au fost recunoscute.

scorul Facem tot posibilul pentru a funcționa un magazin de propriile sale și să acorde atenție la evaluarea ta, cere întotdeauna pentru a face cel mai bun, și la cumpărător pentru a forma un prietenos pe termen lung relații de cooperare.Dacă ați primi bunuri după ce nu este mulțumit cu, nu rosti un cuvânt este dată în revizuire rău Oh.Pentru că de o revizuire rău pentru amândoi, nu pentru a rezolva problema fel.De asemenea, poate\'t lăsa până nu sunt îndeplinite deveni mulțumit cu Oh!Mulțumesc părinților de a oferi sprijin puternic! ^ ^

Reveni Calitate de vânzător urs tarif de transport, non probleme de calitate de cumpărător urs tariful de taxi. (Notă: a primit pachetul, vă rugăm să inspecție în timp util, probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în termen de două zile după semn, altfel ne poate\'t judecător calitatea problema este livrarea este cauzată de către cumpărători sau cauza.)

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii