Universal Din Piele Aparat Foto Dslr Aparat De Fotografiat Digital Curea De Umăr

157.01lei 98.93lei

Etichete: low trepied, aparat foto pentax curea de umăr, curea aparat foto, camera foto din piele, aparat foto dslr curea, appareil photo sangle, caz leica t2, camera curea curea curea de umăr, camera curea de umăr din piele, capota leica t2.

SKU : u5757 Categorie:Camera Foto & Accesorii
Distribuiti:
Descriere

  • Utilizare: umăr
  • Nume De Brand: SODIAL
  • Origine: NC(de Origine)

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Curea de umăr din piele.Camera de umăr cureaua este din piele de înaltă calitate și materiale de alamă.Este confortabil de purtat și durabil.Se poate asigura siguranța aparatului de fotografiat.

Este ușor de utilizat.Cureaua aparatului foto este atașat la frânghie.Atunci când ridicați aparatul foto pentru a face poze, nu va mai trebui să se ocupe cu problemele de agățat haine și trăgând parul tau.

Eliberarea gât și umăr curele pot transfera greutatea de echipamente de la gât și umeri la cel mai puternic partea din spate.Aceasta vă ajută să mențină o poziție bună și pentru a minimiza dureri de spate.

Camera Universal curea, potrivit pentru toate aparat de fotografiat curea de umar de modele, potrivite pentru Nikon, Canon, Sony, Olympus, Panasonic, Fujifilm și alte camere digitale SLR DV.

Aparat de fotografiat la modă curele și curele de umăr din piele sunt Perfecte pentru călătorie în aer liber pentru bărbați și femei, alpinism, drumeții, poze, fotografie.

Tip: Dublu Umăr/Tip: Dreapta Singur Umăr/Tip: stanga Singur Umăr/Tip: Nou stil Dublu umăr

Produse aplicabile: SLR universal

Caracteristicile produsului: piele, tendință

dimensiuni:23x16.5x5.5cm

Material:Piele Naturala

culoare:Maro

Conținutul Pachetului:

1 x curea de Umăr

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Timp de livrare: Toate de produs putem de transport, în termen de 3~8 zi lucrătoare a săptămânii, pe de obicei, suntem, în funcție de comenzile clienților timp pentru ambalare și transport, trebuie să verificați cu atenție calitatea produselor înainte de a Navei, Astfel încât să ia ceva timp pentru a rezolva.Despre numărul de urmărire update: Dacă numărul de urmărire este nici informații logistică, ca mii de colete trimise în țări străine, companiile de logistică nu ai update-logistica informații, vă rugăm să ne contactați prima dată, vă Rugăm să nu se deschide direct litigiu.Suntem prima dată pentru tine pentru a rezolva!Sau puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii