1buc Noua Femei Fete Gradient de Sârmă de Aur de Trompeta Plasă de Primăvară Bentita Elastic de păr Coadă de cal Titularul Benzi de Cauciuc Accesorii de Par

1.00lei

Etichete: protezele auditive nedureros, copii album vara, metcedes benz gadget-uri, meteo franța portugalia, metcon gratuit americana, protezele auditive meizu s9, copii rațelor banda de prindere, huawei 9 mate baterie, metcal ruj kylie.

SKU : u5714 Categorie:Instrumente De Styling
Distribuiti:
Descriere

  • Tip: Elastic Benzile De Păr
  • Dimensiune: WOMEN
  • Stil: Moda
  • Numărul De Model: Femei fete accesorii de par
  • Tip De Element: Articole pentru acoperirea capului
  • Material: Mătase

Design elegant, stil rafinat, de înaltă calitate, preț scăzut și de înaltă performanță de cost.

Satisface gusturile tinerilor.

Este prima alegere pentru moda, stil si personalitate.

Pachetul include :1buc*Banda de Păr inel de Păr diametru: aproximativ 7cm Note : din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginile pot să nu reflecte culoarea reală a elementului.Compara detaliu dimensiuni cu a ta, vă rugăm să permiteți-1-2mm de eroare, din cauza manuală de măsurare.Vă rog să lase un mesaj înainte de a da feedback-ul rău,dacă produsele au unele probleme.Vă mulțumim pentru dvs. de înțelegeri.

Altă Descriere

1.Transport

Postul va fi livrat în termen de 5 zi lucrătoare după ce plata a fost procesată.

De obicei, elementul va sosi în termen de 20-50 zile lucrătoare de la expediere.Brazilia nevoie de mai mult timp de 50-70 de zile lucratoare de transport (timpul de Livrare este estimat, dar nu garantat) în Timpul sezoanelor de vacanță, ar putea fi în continuare întârzieri.

2.Rambursare

În vânzător nostru de vedere,cumpărătorul este Dumnezeu, Noi tratăm fiecare client cu atent și grijuliu, pentru a face clientul mulțumit și au un excelent,plăcută la cumpărături.

În cazul în care nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul, vă rugăm să ne contactați.Suntem aici pentru a ajuta și rezolva orice probleme.Și după să ne contactați, produsele pot fi oferite de schimb sau de restituire rapid și eficient.

Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, fără a ne contacta de problemă, acesta va fi considerat rezoluția finală & nici un contact sau e-mail de răspuns vor fi furnizate.Și nu am putut oferi schimb sau dau restituirea servicii pentru tine.

3.Notă

A:vom accepta Ali plăti, și toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

B:Dacă doriți să cumpărați cantități mari sau en-gros,vă rugăm să trimiteți e-Mail, Mesaj sau Manager de Comerț, noi vă va oferi cel mai bun pret.multumesc

C:Nu contează cât de mult valoarea produsului este,vom declara cu valoare mai mică pentru a evita plata taxelor vamale pentru cumpărător.Dacă parcela este mare, ne trimite-le pe toate în separat în cazul vamale taxe pachet.

4. *Feedback-Ul Și Service*

Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ, oferindu-ne o șansă de a rezolva problema ta.Noi, desigur, va satisface.

Pur și simplu, lăsând feedback negativ sau neutru poate?t a rezolva problema.

Odată ce ați lăsa feedback-ul pozitiv pentru noi, vom reveni la fel pentru tine imediat.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii