Starbeauty 8pcs/lot Moale Bara Piercing Limba lengua Clar Acrilic Biberon Piercing Limba Inele Helix Piercing Bijuterii

8.22lei 3.86lei

Etichete: clar inel de buze, acrilice biberon, limba lunga, plastic limba, piercing helix titan mult, lote piercing helix, sex oral limba, aur biberon piercing, piercing helix finto, piercing helix rasta.

SKU : u55715 Categorie:Seturi De Bijuterii Și Mai Mult
Distribuiti:
Descriere

  • Metale De Tip: NICI unul
  • Piercing Tip: Limba inele , piercing Mamelonului , Limba Inele Bijuterii
  • Face ridicata ?: DA. Mai mult Discount pentru comanda mai mare
  • Forma\model: Mingea
  • Picătură de transport maritim ?: DA. Fără nici un vânzător de informare
  • Numărul De Model: M921
  • Standarde De Siguranță: CE standard, Nichel gratuit, Plumb , anti-alergie
  • Bijuterii Tip: Limba Inele
  • Material: Acrilic De Înaltă Calitate
  • Limba Dimensiune inel: Diametru Minge
  • Fine sau de Moda: Moda
  • Tip De Element: Bijuterii
  • Caracteristici: Clar, moale mreana limba ring inel de biberon
  • Ocazie: Casual, bijuterii, propria poartă , petrecere, cadouri frumoase
  • Stil: Trendy
  • Nume De Brand: STARBEAUTY
  • Ambalare: 8pcs/lot în ambalare în condiții de siguranță. Culori amestecate
  • Gen: Limba piercing pentru femei femei bărbați
  • Origine: NC(de Origine)

Starbeauty 8pcs/lot Moale Bara Piercing Limba lengua Clar Acrilic Biberon Piercing Limba Inele Piercing Cercei Bijuterii nume

Piercing buric, Piercing Ombligo, Piercing în Buric Ombligo, Piercing, Ombligo Plumas, 14g piercing Buric Inele, Inel de Buric, Piercing, Nombril Piercing, pirscing, percing, flori piercing, piercing argint, aur piercing, cristal piercing, piercing tragus, stras piercing, piercing buric, Inel de Buric, buric piercing, piercing limba, rec piercing, piercing spranceana, piercing mamelonului, piercing-uri pentru femei, kylie buze, kylie luciu de buze, piercing-uri pentru barbati, barbati piercing, piercing para orejas, flori piercing, animale piercing, stras piercing, piercing ureche, piercing corpului, piercing nombril, piercing nombril, piercing-ul de umbigo, Piercing Nombril, piercing buric, sexy, pirsing, buric piercing, bijuterii buric, piercing în buric sexy, navelpiercing bijuterii, buric inima, navelpiercing , buric inele în buric buric, barbati piercing, piercing, burtă, inel, cercel în buric, tragus, ecartament, minge, bar, mreana, bijou

Compania noastra este specializata in derularea de afaceri în cele mai multe tipuri de bijuterii si accesorii de frumusete.Dacă sunteți un cumpărător persoană,vă rugăm să nu uitați să adăugați-ne la Magazinul tau Preferat de Lista .Dacă sunteți un angrosist sau distribuitor și, de asemenea, în căutarea pentru mulțumiți partener de afaceri în China, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prea.

PROFESIA FACE EXCELENTA !!MERITĂM ÎNCREDEREA TA !!

Vom avea mare grijă de ambalare în condiții de siguranță și transport .

Transport gratuit este disponibil numai pentru a trimite prin China Post Mici Pachete de plus sau un alt Post Pachet Mic plus.Puteți, de asemenea, China Post Aer Înregistrat Mail sau ePacket.Produsele vor ajunge în 15~25 de zile lucrătoare.Dacă achiziționați mai mult și au nevoie de ele urgent, le putem trimite prin Exprimă, cum ar fi DHL sau EMS și așa mai departe.

Numele Transportatorului

Timpul estimat în Tranzit

Serviciu De Urmărire

DHL

Aproximativ 3-5 zile

www.dhl.com

UP

Aproximativ 3-5 zile

www.ups.com

EMS

Aproximativ 5-7 zile

www.ems.com

China Post Air Mail

Aproximativ 15-25 zile

www.intmail.183.com

Intermediul HKPOST transport gratuit

Aproximativ 15-20 de zile

www.hongkongpost.com

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru rapid de transport maritim, bine ai venit să ne contactați.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe și impozite în țara dumneavoastră locală.Dar putem scrie produs sau un "nume" pe ordinul de transport pentru ușor de clearance-ul Vamale.Și toate mărfurile trebuie să fie livrate la Unpirsatumare.ro verificat adresa.Multumesc.

Plata este de așteptat să fie primite în termen de 24 de ore după remiterea finalizată.După confirmarea de plată de succes și informații de transport maritim, vom aranja livrare in 2~3 zile.

Escrow nostru este de preferat metoda de plata.Acceptam, de asemenea, alte metode de plată, cum ar fi Transfer Bancar, Western Union, Card de Credit, Visa,Master Card etc. Dacă te întâlnești orice probleme de plată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Multumesc.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii.Sincer vă invităm să plece de CINCI Stele și comentarii Pozitive atunci când sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Acesta va lua doar 30 de secunde.Vă mulțumesc!

Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să NU lăsați negativ și neutru feedback-ul înainte de comunicare.Vom verifica dacă o întoarcere sau de rambursare este posibilă în 24 de ore.Vă mulțumesc foarte mult!!!!

1. Pentru Culoare Nepotrivire: culoarea reală poate ușor diferite de imagini.Acest lucru ar putea fi cauzate de alte motive, cum ar fi ecranul de reflecție în monitor, efect de lumină și de alți factori.

2. Pentru clienții rus: vă Rugăm să completați corect în numele tău COMPLET de receptor.Pentru că funcția Politică în Rusia este destul de strict.Este vital pentru tine de a primi coletul rapid și cu succes.

Satisfactia Dumneavoastra Este Nostru Final Urmărire.Ceea Ce Am Spus Este Ceea Ce Facem ! ! ! ! !

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii