LM2596 DC-DC step-down buck Reglabil convertor cu Voltmetru Digital Display LM2596S Reglementat Modul de Alimentare cu Energie

9.38lei

Etichete: digital portabil de alimentare, de afișare de alimentare, reglabil bloc de alimentare, lm2596, reglabil accesorii de alimentare, reglabil de alimentare dc, din rail mount alimentare, reglabil de alimentare dc indicator, reglabile dc de alimentare digital, reglabile dc directe alimentare.

SKU : u5544 Categorie:Surse De Alimentare
Distribuiti:
Descriere

  • Utilizare: Alte
  • Tip Curent: Alte
  • numărul de lot: LM2596s
  • Faza: Alte
  • Nume De Brand: YUFO-IC
  • Putere: -w
  • Servicii speciale: LM2596S reglementat modul de alimentare cu energie
  • Pachet: modulul
  • Numărul De Model: Titlu
  • Tipuri de: Alte ICs
  • Utilizarea: Alte

LM2596 DC-DC Reglabil buck modul Cu tensiune de afisare cu tensiune de precizie de calibrare

Pentru a crea cel mai mare cost al produselor similare, pentru a crea cel mai bun-de vânzare LM2596 Cu modulul digital!De

Pe piață LM2596 modulul nu are ieșire scurt circuit de protecție, ieșire scurt conexiune, modulul imediat deteriorat, actuala capacitate de producție de mai puțin de 1.8 A. Acest modul folosește original LM2596 , Mare cip, suprafata mata, absolută de ieșire protecție la scurt-circuit, real mai mare curent de 3A.En-gros ieftine, țara este mai mic pret, pierde bani pentru a vinde, numai pentru credibilitatea!

Modulul Evidențiază:

1. Preț confortabil, inteligent, design user-friendly, cu un preț mare!

2. La bord tensiune metru, voltmetru poate fi auto-calibrare, nu va fi niciodată o tensiune contorul nu este corecte!

Modulul de performanță și caracteristici:

Cu un voltmetru de afișare și voltmetrul poate fi auto-calibrare.Folosind un mai avansate tensiune microprocesor, voltmetru de eroare de ± 0.05 V , Intervalul 0 ~ 40V ( Pentru a asigura acuratețea voltmetru, vă rugăm să vă asigurați că tensiunea de intrare este de 4,5 V de mai sus )

Atingeți butonul pentru a comuta de măsurare de intrare sau de ieșire de tensiune, și o lumină care arată de tensiune este măsurată și de a salva setările, chiar dacă alimentarea este pornită din nou.

Voltmetrul poate fi oprit, atunci când nu este nevoie să atingeți butonul din stânga poate fi ușor de realizat.

Cu blocuri terminale, nu ciocan de lipit, de asemenea, poate fi folosit cu ușurință, și să păstreze firul punct de conexiune.

Tensiune de intrare 4.0 ~ 40V ( De tensiunea De intrare trebuie să fie mai mare decât tensiunea de ieșire de 1.5 v de mai sus )

Ieșire reglabilă gama de tensiune de 1,25 V ~ 37V reglabil Continuu. ( Tensiunea de intrare trebuie să fie mai mare decât tensiunea de ieșire de 1.5 V)

Curent de ieșire 3A , Recomandat în 2.0 O Utiliza, de curent mare nevoie de a consolida căldură.

Putere de ieșire de 20W ,depășește 15W vă Rugăm să consolideze căldură.

Eficiența de conversie este mare, în medie 88% (Eficiență și de intrare, de ieșire de tensiune, curent, presiune legate)

Cu reverse protecție, invers nu arde

Cu protecție la supraîncălzire și scurt-circuit de protecție

dimensiunea 6.1 * 3.4 * 12 cm (lungime * lățime * înălțime)

greutate: 22g

Aplicații:

Acest modul poate fi utilizat în tensiunea de intrare este mai mare decât tensiunea de ieșire a buck zonă, cum ar fi baterii, transformatoare de putere, DIY Reglabil alimentare, 24V Masina de Notebook-uri de putere, echipamente industriale, tensiunii arteriale, 12V transforma 3.3 V , 12V transforma 5V , 24V rândul său, 5V , 24V transforma 12V , 36V transforma 24V Așteptați.

La bord tensiune metru auto-metoda de calibrare:

1. La bord voltmetrul indică tensiunea de ieșire, apăsați lung butonul din dreapta 2 Secunde după eliberarea, voltmetrul și tensiunea de ieșire indicatorul " OUT "Sincron intermitent, apoi introduceți tensiunea de ieșire modul de reglare; în mod Similar, în voltmetrul indică tensiunea de intrare, apăsați lung butonul din dreapta 2 Secunde după eliberarea, voltmetrul și tensiunea de intrare indicator" ÎN "Sincron intermitent, apoi introduceți tensiune de intrare modul de reglare;

2. Atingeți butonul din dreapta, tensiunea crește cu o unitate, atingeți butonul din stânga, tensiunea este redus cu o unitate; deoarece tensiunea valoare de o unitate este mai mică de 0,1 V Astfel încât aveți nevoie să apăsați continuu 1-5 Ori pentru a vedea voltmetru modificări 0,1 V , numărul specific de consecutiv tastele depinde de afișare curent-tensiune, curent display de tensiune este mai mare, cu atât mai puține numărul de presă;

3. După ce tensiunea este ajustat, apăsați butonul din dreapta de 2 Secunde pentru a elibera, apoi puteți ieși tensiunea modul calibrare, Toți parametrii sunt setați automat power-down salvează

Notă: Această metodă de ajustare ai nevoie doar pentru a calibra o dată în întreaga gamă de tensiune pot fi corecte valoare de tensiune, această funcție este să-ți cunoști mai mare precizie a cerințelor și de proiectare, vă rugăm să fiți siguri că utilizarea.

Următoarele sunt la fel ca "

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii