100mm Alb și Negru Tricotat Elastic Banda /Elastice de Întindere Chingi 2 culori amestecate 10 metri, pentru comerțul cu ridicata și cu amănuntul

105.37lei

Etichete: anti toamna caz, capacul din spate xiaomi mi 5x, focophone f1, flip cover pentru oppo f9 pro, smartisan pro, 8 pro cu ecran de, lix, asus caz ze554kl, honar 7a, cazul de fata.

SKU : u5481 Categorie:Îmbrăcăminte De Cusut & Tesatura
Distribuiti:
Descriere

  • Material: Poliester
  • Dimensiune: 100mm
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Locul de Origine: Zhejiang, China (Continentală)
  • Culoare: alb și negru
  • Navele De: China

Bine ati venit la Unpirsatumare.ro magazin ,multumesc !

Culoare:Alb și Negru

Componente Incluse:

Veți obține 5 metri fiecare de 2 culori

Element detalii:

Stare: Nou: Un nou-nouț, nefolosit, sigilat, nedeteriorat element (inclusiv manual elementele).

Lățime: 100 mm

Material: Spandex / Poliester

Reducere:

1)din Cauza de cost mare pe transport gratuit servise,suma totală a comenzii mai puțin decât NOI $8 vor fi procesate și expediate.

2)Discount Fix:Adu-NE 2$pentru un singur ordin mai mare de 2$8 .

3) Nici o limită superioară pentru reducere.Atunci când achiziționați mai mult de un articol, vă rugăm să adăugați-le la cosul de cumparaturi pentru a beneficia de reducere.

Livrare:

Toate panglicile sunt pentru transport gratuit, inclusiv în cel mai economic mod , timpul de livrare va fi de aproximativ 18-25 zile lucratoare, depinde de diferite țări.

1) Mărfurile vor fi transportate prin China Post Air Mail, timpul de livrare va fi de aproximativ 18-25 zile lucrătoare, dacă suma pe comanda este sub 150 de dolari .

2) Mărfurile vor fi expediate prin EMS, DHL, UPS si Fedex,timpul de livrare va fi de aproximativ 7-15 zile lucrătoare, dacă suma pe comanda este de peste $150 .

Termeni de Plată :

Nu aveți nevoie de un cont Alipay să plătească în acest fel, trebuie doar să faceți clic pe Alipay buton, atunci când merg prin casă și uita-te pentru link-ul de a plăti cu cardul de credit.

Dacă aveți orice anchetă, sugestii sau comentarii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom fi mai mult decât fericit să vă ajute!Noi încercăm să răspundă la e-mailurile în termen de 24 de ore - poate mai târziu, dacă este un week-end sau o vacanta.Verificați folderul de SPAM - uneori de securitate va trimite la plic din greșeală.Vă rugăm să ne contactați din nou, dacă acest lucru nu este cazul.VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii