Ceas inteligent din Piele +Silicon Trupa Încheietura mâinii Curea Pentru Ceas Huawei GT / Active 46mm Eliberare Rapidă SmartWatch Accesorii de Moda

26.24lei 13.12lei

Etichete: piele curea silicon, huawei watch a se potrivi încheietura trupa, banda huawei gt, baza huawei gt, smartwach ceas, huawei watch a se potrivi inteligente curele de ceas, cutie huawei gt, huawei watch a se potrivi strab, smartwach rezistent la apa, 15mm curbat curea de ceas silicon.

SKU : u5435 Categorie:Dispozitive Portabile
Distribuiti:
Descriere

  • Compatibilitate: Pentru Huawei Watch GT / Active 46mm
  • Cerere Grupă De Vârstă: Adult
  • Funcția: /
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Piele +Silicon
  • Tip: Curea De Ceas
  • Nume De Brand: CARPRIE
  • Limba: /

Inlocuire Piele +Ceas Silicon Trupa Încheietura Curea Pentru Ceas Huawei GT

Caracteristică:

Noul model la modă stil,colorat,confortabil,durabil,drăguț și elegant,veți obține o remarcabilă purta experiență

Realizate din piele,benzile sunt mai durabile și de a oferi o experiență confortabilă poartă.Eco-friendly și în condiții de siguranță pentru pielea umană.Este prietenos cu pielea și oferă o senzație de confortabil atunci când îl purta în timpul somnului

Durabile și cu design unic pentru Huawei Watch GT, îmbunătățește fluxul de aer și de confort, care îți aduce o experiență de purtare confortabil.

Adauga un nou stil/un cadou de înlocuire trupa ceas pentru, atractiv, dinamic manșeta din piele pentru femei, bărbați, fete și băieți.

Compatibilitate universală: acesta este Conceput pentru ceas cu acest rafinat de înlocuire trupa încheietura mâinii.Cel Mai bun Watchband pentru Femei și Bărbați, Băieți și Fete.

A se potrivi Încheietura mâinii Dimensiune: 22mm Ușor pentru a regla lungimea variind de Flexibil pentru a Purta.Dimensiunea poate fi ajustată în funcție de circumstanțele individuale încheietura mâinii.

Material și Manopera: 3mm grosime Curea Vintage din Piele cu Sweatproof Silicon Negru interior și Negru Anodizat, Oțel Inoxidabil Inchizatoare Metalica construite cu maiestrie premium pentru a se potrivi ceasul.Nu necesita suruburi pentru conectarea la pin.Astfel, nu aveți nevoie să vă faceți griji despre uita-te la trupa va separa de la adaptorul ca și alte banda de ceas face.

Material: piele

Funcția: Înlocuire Trupa Ceas

Lungime: 220mm

Latime curea: 22mm

Compatibile Pentru Huawei Watch GT Pentru Huawei Watch GT Activ

Pachetul De Conținut:

1 x Înlocuire Trupa Ceas

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii