Deget plin de Pescuit Mănușă Cu Magnetic Pescar Profesionist Prinde Pește Mănuși Anti-tăiere Anti-Puncție Anti-alunecare Mănușă de Latex

20.76lei 15.57lei

Etichete: display dinozauri, zc ze520kl ecran, baterie gel 1 f 5, kn95 flori măști, mayo locuri de vizita, ani strălucitor casa, șosete până la genunchi sângeroase, maroon ciorap darts, ușa de la mașină condusă koda.

SKU : u5002 Categorie:Pescuit
Distribuiti:
Descriere

  • Numărul De Model: Pescuit Mănuși
  • Caracteristică: Anti-Alunecare
  • Tip: Deget Plin
  • Origine: NC(de Origine)
  • Gen: BĂRBAȚI

Caracteristici: 1. Țesute de PE linie, de înaltă calitate, PE linie, duritate și rezistență la uzură, pentru a preveni aripioare de rechin solzi de pește nenorocit mâna, să aibă grijă de mâinile tale. 2. Tehnologia rafinat, fiecare detaliu perfect, aduce pentru tine practic și de înaltă calitate mănuși. 3. Non-alunecare mâner de creștere a deține puterea, și emulsie de acoperire pe suprafața de PE linie, rezistent la apa purta mănuși au mai deține puterea. 4. Echipat cu o forță magnetică, convenabil de a transporta, cu un acces facil.Magnetul poate fi rulmentul de 1,8 kg. 5. Preveni alunecos rezistent la uzura, rezistenta la coroziune, acid și alcaline rezistente, rezistente la ulei, moale, greu de moderat. 6. Special concepute pentru pescuit, adoptă separare magnet pe încheietura mâinii, design anti-alunecare pe suprafata, va fi mare pentru a alege pește. 7. La stânga sau la dreapta poate fi opțional.Caietul de sarcini: Material:PE,Latex,Poliester Gen:Bărbați,femei,unisex Dimensiune:Unul mărime(dreapta/stânga) Caracteristică:rezistent la Uzura, rezistenta la coroziune, acid și alcaline rezistente, rezistente la ulei, moale, tare moderată Stil:Deget Plin Culoare:Negru Pachetul Inclus: 1x pescuit mănușă cu cârlig magnetic(opp sac)

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii