45cm BBQ Fierul încins Tong 55 De Litere DIY Grătar Scrisoarea Imprimate GRĂTAR Friptură Instrument de Carne Furci Grătar Grătar Instrument de Accesorii Noi

38.94lei 28.44lei

Etichete: lanterna cree 2000, cree j pantaloni scurți de vară, fibre naturale duș, cree led-uri auto reserva, drees indian de moda, deghizarea femeie chuky, cree led 12v pescuit, fel de mâncare de 30 de dinți bcd 94, cree led h11 16000lm.

SKU : u4842 Categorie:Camping & Drumeții
Distribuiti:
Descriere

  • Model: BBQ Fierul încins
  • De unică folosință: No
  • Material: Aliaj De Aluminiu
  • Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu: Nu Sunt Incluse
  • Condițiile De Utilizare: Normal În Aer Liber
  • Metoda De Aplicare: manual
  • Structura: SPLIT
  • Numărul de Utilizatori: 3-5
  • Aplicabile Condimente Tip: Alte

Caracteristici:

- Face toate grătare de vară un hit și de a fi vorbi de oraș cu acest GRĂTAR de Branding de Fier!

- Adevărat iubitorii de carne va ști că de gătit fripturi, burgeri la perfecțiune, este o arta.Problema este că, odată ce au terminat, toate arata la fel.Acest GRĂTAR de Branding de Fier este soluția la această problemă!Acum puteți servi carne în stil cu propriile mesaje personalizate, glume sau nume.

- Acest lucru de înaltă calitate, BBQ Fierul încins include 55 de litere și spații, permițându-vă pentru a marca carne capodopere cu doar despre orice vă place!De "la mulți ani ""Mâinile jos", posibilitățile sunt cu adevărat nelimitate.

- BBQ Fierul rosu este perfect pentru petreceri, unde toată lumea îi place friptura fierte în mod diferit, puteți evita confuzia și numele tău propriu!

- Acest element fantastic este facut din materiale de înaltă calitate și va dura ani de zile pentru a veni!Este simplu de utilizat și nu necesită unelte și este, de asemenea, extrem de ușor de curățat.

- Cu acest GRĂTAR de Branding Fier de călcat, grătare sunt garantate a fi pline de distracție în această Vară!

Caietul de sarcini:

Lungime: 45cm

Material: aliaj de Aluminiu + maner din lemn

Scrisoare cantități: 3*a, 2*B 2*C, 3*D, 2*E, 2*F, 1*GLetter, 2* H, 3*I, 1*J, 1 *K, 4*L, 2*M, 2*N, 4 *O, 2*P, 1*Q, 4*R, 3*S, 3*T, 2*U, 1*V 1*W, 1*X, 2*Y, 1*Z

Pachete:

1 x GRĂTAR Branding Fier

55 x Litere

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare, vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii