2017 nou design silicon telefonul mobil geanta titularului cardului

344.57lei

Etichete: nain satin, susan dick, nials sfaturi, strâns rose, te11hc ram, poster mag, x164 podea, dintii 2018, sexy oants.

SKU : u4788 Categorie:Telefon Genti Si Cazuri
Distribuiti:
Descriere

  • Tip: silicon portofel caz
  • Compatibil Marca: Apple iphone
  • Cuvinte cheie: silicon telefonul mobil geanta titularului cardului
  • Culoare: Negru,Albastru,Verde,Galben
  • Caracteristică: Moda
  • MOQ: 100buc
  • Design: Design Personalizat
  • Funcția: Murdăria rezistentă la
  • Locul de Origine: Guangdong, China (Continentală)
  • Caracteristici: Util
  • Nume De Brand: NovelCases
  • Compatibil Model de iPhone: iPhone 7 Plus
  • Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul: Da
  • Material: Cauciuc Siliconic
  • Dimensiune: Fit all cases

2017 nou design silicon telefonul mobil geanta cartelei toată Lumea are propriul stil, puțin elegant telefon caz imprimate cu Visul tău, Iubire, Proverbe, starea de Spirit, Chiar și de Memorie, Care poate ajuta să-ți realizezi dorința.Lumea noastră este plină de bucurie și fericire.Bucurați-vă de minunat și de viață creatoare ! 1 Lot=100buc gol de silicon card de sac Descriere Produs Nume 2017 nou design silicon telefonul mobil geanta titularul cardului de cuvinte Cheie de silicon telefonul mobil geanta cartelei Material Cauciuc Siliconic de Culoare negru,rosu,albastru,verde,galben Stil la Modă,Popular MOQ 100buc Pachet PP Punga de Plastic Timp de Plumb de 3-5 zile port Maritim Shenzhen conditii de Plata Paypal, Western Union, T/T Transfer Bancar, Escrow, Alipay

Imagini detaliate

Informații despre companie: Suntem un profesionist producător și angrosist pentru Sublimare Cazuri de Telefon, angajate în Sublimare de Afaceri de mai mult de 10 ani.Putem oferi o gamă completă de Produse Sublimare, de la Căldură Apăsați pe Masini pentru a Varietate de Sublimare Consumabile, din diferite Cazuri de Telefon pentru Portofele.Produsele noastre domenii de aplicare: Personalizate Cadouri High-End, Promovare Publicitate, Produse Electronice, Accesorii, Decorațiuni interioare, Ornamente de Crăciun, etc. Servicii One-Stop, Pret De Fabrica, Produse Fiabile, Rapid De Transport Maritim, Servicii Responsabil.Serviciile Noastre:

Linia de produse este Completă, One-Stop de Servicii Competitive de Preț Stoc Mare, Viteza de Transport maritim Echipă Profesionistă de Vânzări, Servicii post-vânzare Bună pentru Mici este acceptabil Accepta să fac la comanda

Ambalare&Livrare:

FAQ:

Nu vrem ca clienții noștri evaluate vă întrebați despre cum am rola, deci, aici sunt doar câteva dintre cele mai frecvente întrebări ai vrea să știi răspunsul.Q: te fabrică sau de comerț companie?

R: Ambele sunt.Am fost implicat în acest domeniu de mai mulți ani.Așa preț competitiv poate fi păstrat clienții noștri.Și calitate pentru produse și servicii sunt mai bune decât altele.Infinite va aduce cele mai bune și cele mai de încredere branduri de electronice de consum produse care va avea un stil de viață digital la un nivel cu totul nou.

Q: Ce e mai bun pret?

A: produsele Noastre au o foarte largă gamă de preț pentru diferite tipuri și diferite cerințe de calitate.Vă rugăm să contactați-ne liber, vom fi bucuroși să vă dau un citat de la primirea de cerințele dumneavoastră detaliate.

Q: Cum pot obține probe?

O: Dacă ai nevoie de niște mostre pentru testare, vă rugăm să plătească pentru costul de transport maritim și costul de eșantion.

Q: Cât de mult de transport de marfă va fi?

O: de transport De marfă depinde de greutate și dimensiune ambalare și zona dumneavoastră.

Q:Cum pot obține lista de prețuri?

A:vă Rugăm să simt liber să ne contactați pe trademanager sau trimite-ne o anchetă, atunci putem trimite lista de preturi si mai multe informatii prin e-mail.

Q:Puteți imprima propriile noastre logo-ul pe caz?

A: Da, putem face un design personalizat caz.Avem două tipuri de imprimare, de căldură-apăsarea și ecran de imprimare pentru alegerea ta.

Q: Cum de a comanda?

Pasul 1 - Spuneți-ne dumneavoastră necesită, cum ar fi : care modele, Cantitati, culori si alte notă specială.

Pasul 2 - Vom face factura pentru tine să confirmați întâi.

Pasul 3 - Verificarea facturii și confirmați pentru noi, vom organiza producția ACUM când a primit plata.

Pasul 4 - Ia fotografii confirma și urmați informații de livrare ,astfel numărul de urmărire

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii