20 de Perechi Noi de Silicon Nas Tampoane Pentru Ochelari Moale Hipo-alergenic Adezive Anti-Alunecare Nas Tampoane de Prindere pentru Ochelari ochelari de Soare

16.52lei 9.92lei

Etichete: silicon nas tampoane pentru ochi ochelari de soare, nasul pad silicon, eyeglassed pad nas, sticla pad nas, pad nas instrument, pad nas, absorbi pad nas, pad nas ochelari de soare, pad nas greu, titan pad nas braț.

SKU : u46816 Categorie:Bărbați Ochelari
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Silicon
  • Forma\model: Oval
  • Starea: De Brand Nou
  • Culoare: Multicolor(ca spectacol cinematografic)
  • Setul Include: 20 De Perechi Nas Tampoane

20 de Perechi de Moale Hipo-alergenic de Adeziv Siliconic Anti-Alunecare Nas Tampoane de Prindere pentru Ochelari ochelari și Ochelari de Soare

Setul Include: 20 De Perechi Nas Tampoane

Stare: Brand New

Material: Silicon

Culoare: Multicolor(ca spectacol cinematografic)

Caracteristici:

Include 20 de perechi de nas tampoane în transparent sau de culoare neagra, fabricat din silicon de înaltă calitate în "D"/drop forma, moale si confortabil pentru tine de a utiliza.

Doar coaja nevoie de tampoane și stick-le pe ochelari, foarte convenabil, și puteți aplica 1 sau mai multe piese nas tampoane împreună pentru a obține unul mai gros în funcție de nevoile dumneavoastră.

Reduce sarcina în mod eficient, ajuta ochelarii se potrivesc pentru nas confortabil și în mod constant, face ochelari nu alunece pe nas, cu ușurință, și de a salva timp în reglarea ochelari.

Poate se potrivesc bine cu diferite tipuri de ochelari de vedere, ochelari de soare, ochelari, etc., potrivit pentru toate tipurile de placa de rame optice, placa de ochelari de soare plăci, din plastic, rame, etc.

Vă rugăm să rețineți: ochelari de tampoane sunt de unică folosință, și afectate de vapori de apă și temperatură, ele trebuie să fie înlocuite periodic.

Dimensiuni(L x W):

D-forma: aprox. 1.9 x 0,8 cm/0.7" x 0.3", Grosime: 1 mm/0.04"

Drop-forma: aprox. 1.8 x 0.8 cm/0.7" x 0.3", Grosime: 2 mm/0.08"

Mic: aprox. 15*7*1mm/0.6*0.27*0.04 inch

Mare: aprox. 19*8*1.5 mm/0.7*0.31*0.06 inch

Sfaturi: dimensiunea este măsurată prin mâini, vă rugăm să permiteți minore eroare de măsurare.Foto de culoare ar putea fi un pic diferit de produsul real datorită display color de diferite monitoare.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii