Incalzire electrica Strat USB Inteligent de Încălzire de Sus Termici Îmbrăcăminte Exterioară de Iarnă Costum de Schi Jachete TY66

542.98lei 293.22lei

Etichete: linie jacheta încălzire, electric heat vesta, jacheta snowboard, bărbați costum de schi, căldură geaca de iarna, schi de zăpadă, pentru schi, haina de încălzire, căldură sacou, costum de schi pentru femei.

SKU : u4572 Categorie:Jachete & Coats
Distribuiti:
Descriere

  • Grosime: Gros (Iarna)
  • Tip De Închidere: fermoar
  • Origine: NC(de Origine)
  • Guler: Cu glugă
  • Nume De Brand: Swokii
  • Numărul De Model: Parka
  • Material: Bumbac
  • Umplere: Bumbac
  • Cu glugă: Da
  • Îmbrăcăminte Lungime: Regulat

Incalzire electrica Strat USB Inteligent de Încălzire de Sus Termici Îmbrăcăminte Exterioară de Iarnă Costum de Schi Jachete TY66

Caracteristici:

7 încălzire locuri, acoperă bine corpul, te face nici mai rece în timpul iernii.

3 setări de Temperatură Moduri : 3 setări de Temperatură, temperatură scăzută, temperatura mediului și temperatură ridicată.

lumină greutate: ușoare, lavabil și fără griji.

Confortabil și prietenos cu pielea: temperatură Constantă de căldură sistem de colectare, reduce generarea de electricitate statică.

Mașină de spălat: Mașină și de mână lavabil, potrivit pentru iarna rece.Produsul trebuie să fie conectat la o sursa mobila de energie pentru a genera căldură.

Deschiderea instrucțiuni:

Apăsați și țineți apăsat butonul de comutare pentru 1-2 secunde.Comutatorul începe să lucreze.În acest moment, se aprinde lumina roșie, și lucrarea este în transmisie de înaltă temperatură.Atunci când nu există nici o intervenție manuală, se va sari automat la cea de-a doua viteze în 5 minute (elimina utilizator pentru prima dată incompatibilitate la temperaturi ridicate) și va afișa o lumină albă , lucrarea este în mijlocul de temperatură, și apoi manual, apăsați comutatorul pentru a se adapta la temperaturi scăzute.În acest moment, lumina albastră este afișat și apoi apăsați pentru a regla la înaltă temperatură. (În acest moment, după o intervenție manuală, aparatul nu va mai sari automat la treapta a doua. ).

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Asiatice dimensiunea este mai mică decât ue/sua/marea britanie dimensiune,vă rugăm să comparați detaliu dimensiuni cu a ta înainte de a cumpăra.

Descriere:

Material: fibre chimice în amestec

Funcția: respirabil, rezistent la apa, anti-uv, warm, rezistent la uzura, vânt, anti-agățare și de decontaminare

model: plain

Aplicabile sporturi: alpinism în aer liber

potrivit sezon: iarna

Dimensiuni:ca în imaginea de mai jos

1x Încălzire Haina (nu sunt incluse mobile sursa de alimentare)

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii