Diy Lipit de Mana a Treia 4Pc Bratele Flexibile de Sudare a Ajuta Stand de Reparații Titularul Instrument Multifuncțional din Metal de Bază de Sudare Lipire

106.03lei 69.99lei

Etichete: amarok brațul restul, încălzit de braț, titularul de lipire, newacalox lipire, mâna a treia, bratul de fier, mână de ajutor, lipire sta, 6 brațul lipit de ajutor, universal brațul lipit.

SKU : u4482 Categorie:Instrumente
Distribuiti:
Descriere

  • Numărul De Model: lipit de bază
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: NICI unul

Diy Lipit de Mana a Treia 4Pc Bratele Flexibile de Sudare a Ajuta Stand de Reparații Titularul Instrument Multifuncțional din Metal de Bază de Sudare Lipire

Auxiliar banc de lucru este echivalent cu a treia parte, accelerarea sudura, electronica si proiecte DIY, ajuta sa termini munca mai repede decât oricând.

4 mici, flexibile mână de ajutor vă permite cu ușurință să-l transforme în direcția în care doriți.Acestea sunt detașabile și puteți personaliza plasarea lor și mutați-le în jurul valorii de la fața locului exact unde aveți nevoie de ele.

Greutatea și structura de baza de aliaj de aluminiu asigura o statie de lipit stabile chiar și în timpul deține obiecte grele sau componente.Nu este nevoie să vă faceți griji despre mișcarea bruscă a stației.

Fiecare braț are o precizie din oțel inoxidabil clip aligator.Acesta poate fi rotit 360 de grade la fixate în loc cu degetele.Ajuta să rezolvați diverse dimensiuni componente și plăci.

Acesta poate fi folosit pentru mai multe tipuri de muncă, cum ar fi meșteșugurile, electronice, bijuterii, hobby-ul, modelul, etc.

Universal Comun Țeavă Lungime: 290 mm/400mm

Culoare:Albastru + negru

Material:aliaj de Aluminiu

Conținutul Pachetului:

1* lipire de bază

4* universal tub comun

4* clipuri

1* cutie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii