1-3 buc Hidrogel Film Pentru Xiaomi mi 8 Protector de Ecran Pentru Xiaomi 8 9 Lite Pro 9 SE 9 Lite 9T Pro 9T Film Moale, Nu de Sticlă

7.14lei 3.57lei

Etichete: masca ffp2 adulți ce, masca festivalul de venin, max carenaj autocolant, amuzant tricouri piloți, portocaliu bluza carouri, încărcare baseus 2 1, parte panasonic c 19, prieten amuzant tricouri, iptv latină 24 de ore.

SKU : u43794 Categorie:Accesorii Pentru Telefoane Mobile
Distribuiti:
Descriere

  • Tip: Față De Film
  • Utilizarea: Explozie-Dovada
  • Nume De Brand: MissMango
  • Compatibil Marca De Telefon: Xiaomi
  • Edge-to-Edge Acoperire: Da

Material : De Înaltă Calitate Hidrogel Film Caracteristici : - Noi Hidrogel film moale, oferă o mai mare protecție pentru ecran. - Hidrofobe și acoperire Oleophobic pentru a preveni telefonul de la petele de ulei, amprente, etc. - Super-subțire și de înaltă transparență design garanteaza HD experiență de vizionare. - Sensibilitate ridicată și răspuns exact ca ecranul original - Zgârieturile de pe ecran se va recupera în mod natural, mai subtil, cu atât mai repede - Crește în mod semnificativ ecran Robust, nu este nevoie să vă faceți griji despre ecranul este fragil pentru utilizarea de zi cu zi - Hidrogel moale film este cel mai potrivit film protector pe piață pentru ecrane curbate.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii