Transport gratuit 2019 new sosire 50yards desene animate imprimat panglici grosgrain 27128

49.82lei 40.35lei

Etichete: bumbac bomboane vape, bumbac bomboane mia1, bumbac bomboane rezervor, bumbac tricouri baiat, saci de bumbac tineri, sac de bumbac string, sac de bumbac drajeuri, bumbac brawlstars, bumbac bluza cat.

SKU : u4191 Categorie:Îmbrăcăminte De Cusut & Tesatura
Distribuiti:
Descriere

  • Caracteristică: Eco-friendly, lavabil
  • Tip De Produs: Panglici
  • Nume De Brand: top panglică
  • Model: desene animate
  • Material: 100% Poliester
  • Technics: TIPĂRITE
  • Stil: Singură Față
  • Culoare: Ca Imagine
  • Tesatura Tip: Grosgrain
  • Lățime: 1"

Atenție:

o.Pls alege corect cod articol și dimensiune !

b.panglica culorile pot varia ușor din cauza monitoare.

c.Bine ati venit pentru personalizat.Toate modelele noastre pot fi imprimare în diferite dimensiuni și DUȘMAN.Putem face personalizat pentru panglică,rasina etc...moq mici și cel mai bun preț, dacă pentru moq pentru modele proprii, ea va fi exclusiv,mai multe detalii, pls contactati-ne.

Element : Grosgrain Panglică imprimată

Material : 100% poliester.

Caracteristică: Eco-friendly .

Pachet : 50 metri/lot.

Utilizare : face arcuri de par,decora mini pălării de top,decora fete rochii,nunta sărbătorit decoratiuni, festivalul partidul decor,etc.

Metoda De Transport Maritim I:

prețul nostru este transport gratuit pentru china post,daca ai comanda de mare sau peste anumită sumă, vom încerca noastre cele mai bune pentru nava de repede post,ca epacket sau dhl express...în funcție de țară și personalizate problema.dacă doriți pentru a navei prin dhl pentru comenzi mici, pls contactati-ne pentru cele suplimentare, costul de livrare,multumesc

Metoda de transport maritim II:

Pentru statele UNITE ale americii, Australia, Europa, pentru suma de peste 100 de dolari, transport gratuit prin DHL express.

Plata:

Susținem plata Escrow, prin intermediul Unpirsatumare.ro, card de credit este ok.

Livrare:

În mod normal, comenzile vor fi expediate în termen de 1-3 zile după plata.

Clienții ruși Atenție, vă rugăm:

Deoarece, în conformitate cu noua politică prevazute de Post rus de birou în Mijlocul lunii februarie, receptorul trebuie să fie numele complet al unei persoane, în caz contrar coletul va fi returnat la expeditor.Deci, vă rog, asigurați-vă că ați pus informațiile corecte atunci când comanda.Multumesc.

Contactați-ne:

Vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail cu orice întrebări.Vom face tot posibilul pentru a răspunde la toate e-mailurile în termen de o zi lucrătoare.

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit de serviciile noastre, vă Rugăm să lăsați un feedback pozitiv pentru noi.Dacă e ceva în neregulă, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a furniza 100% clienti multumiti de servicii.

Știri de echipa noastra de produse:

Noi încărca modele noi din timp în timp, dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să adăugați magazinul nostru in lista de magazine pentru a obține actualizarea de noile noastre produse.

MULTUMESC MULT PENTRU VIZITA :)

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii