Crăciun fericit și Model de Baie Set Tesatura Perdea de Dus Anti-alunecare Mat Baie Set de Clopot de Crăciun Copac Moș Capac Scaun de Toaletă

240.79lei

Etichete: baie sertar toaletă, toaleta baie, toaletă, zeegle baie set wc, lavabil baie wc, baie portabil, scaun de toaletă, baie mare, wc, baie seturi de toaletă, panoul de toaletă baie, decorare baie wc, casă de păpuși baie set wc.

SKU : u4141 Categorie:Produse De Baie
Distribuiti:
Descriere

  • Tehnologia: Transfer Termic Printer Perdele De Dus
  • Tip: Patru piese Set
  • Caracteristică: Aprovizionat
  • CLASA: S
  • Picătură De Transport Maritim: Da
  • Funcția: A preveni apa de la stropire a cabinei de duș
  • Pachet: 4 Buc Set
  • Dimensiune: Selectabil sau Personalizate
  • Servicii Personalizate: Personalizat de servicii oferă
  • Material: Impermeabil lavabil din poliester tesatura
  • Origine: NC(de Origine)
  • Categorie: Produse De Baie
  • Țara/Regiunea de Fabricație: China

4buc/set accesorii baie(duș cortina & piedestal covor & capac de toaletă acoperi & covoraș de baie), mare plus pentru baia ta. 100% de Brand nou și de bună calitate.Acest set a fost absolut adorabil și arăta foarte bine în baie.Caracteristici: 4buc/set baie perdeaua de la duș & piedestal covor & capac capacul de toaletă și cadă mat.

Piedestal covor, capac capacul de toaletă și covoraș de baie sunt realizate din flanel, foarte moale și confortabil sentiment.

Non-toxic, inodor, nu mucegai, și mat este cu PVC plasă de jos, bună funcție anti-alunecare.Ușor de curățat, nu este ușor să se estompeze.

Baie mat poate fi folosit sub masă și în dormitor, bucatarie, pat, scaun de masina, perna de pe canapea, și așa mai departe.

Aprox. 71 *71in perdeaua de la duș, a făcut de bună calitate material EVA, rezistent la apa, mouldproof & non-decolorare, și se asigură intimitatea.

Ușor de instalat cortina cu inclus 12 cârlige din plastic.

Manopera amenzii, adorabil layout, mare plus pentru baia ta.

Caietul de sarcini: Material: * Duș Cortina:poliester Impermeabil tesatura * Piedestal Covor & Capac Capacul de Toaletă și Cadă Mat: Flanel+Burete+Non-alunecare de Jos din PVC Stil: 1#, 2#, 3#, 4# (Opțional) Cantitate: Opțional * Perdea de Duș Numai * 3pcs/set(Piedestal Covor & Capac de Toaletă Acoperi & Covoraș de Baie) * 4buc/set(Perdea de Duș & Piedestal Covor & Capac Capacul de Toaletă și Cadă Mat) Produs Dimensiune: * Perdea de Dus: cca. 1.8 * 1.8 m / 71 *71in * Piedestal Covor: aprox. 450 * 375mm / 17.72 * 14.76 în * Capac pentru Toaletă de Acoperire: aprox. 375 * 350mm / 14.76 * 13.78 în * Covoraș de Baie: aprox. 450 * 750mm / 17.72 * 29.53 în Greutate Pachet: * Perdea de Dus: cca. 340g / 11.99 uncie * 3pcs/set: aprox. 360g / 12.70 uncie * 4buc/set: aprox. 700g / 1.54 kg Dimensiune Pachet:

Perdea de dus: cca. 350 * 250 * 20mm / 13.78 * 9.84 * 0.79 în

3pcs/set / 4buc/set: aprox. 400 * 300 * 40mm / 15.75 * 11.81 * 1.57 în Notă: 1. Datorită monitoare diferite și efecte de lumină, culoarea reală a produsului poate un pic diferit de imaginea de culoare. 2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferență datorită măsurare manual, vă mulțumesc pentru înțelegere.Lista De Pachete: 1 * Perdea De Duș De 12 * Agățat Cârlige 1 * Piedestal Covor 1 * Capac Wc Coperta 1 * Covoraș De Baie

De transport maritim 1.Comenzile procesate în termen de 1-7 zile după ce plata este făcută și de verificare. 2.China Post Obișnuit Pachet Mic Plus este fără internațională număr de urmărire, care nu pot fi urmărite în cazul în care parcela frunze China. 3.Pentru mai rapid și mai Sigur de livrare, vă recomandăm să selectați expediere prin China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket sau Unpirsatumare.ro Standard de Transport maritim 4.Vom aranja transport în conformitate cu adresa pe care cumpărătorul oferă, deci vă rugăm să confirmați și să verificați adresa detalii ai umplut pe Unpirsatumare.ro. 5.Dacă nu primi produsul in termen de 60 de zile, vă rugăm să ne contactați.Vom verifica-l pentru tine.

Feedback-ul 1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. 2.Vă rugăm să lăsați un Feedback Pozitiv și 5 Stele,dacă sunteți mulțumit cu obiectele.Vom aprecia dacă puteți posta imagini de obiecte. 3.Dacă aveți orice întrebări despre produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice întrebări și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Se întoarce și Schimburi

1.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni la elementul care este defect sau gresit.

2.Vă rugăm să păstrați elementul reveni în stare nefolosită și păstrați ambalajul original, inclusiv cutie si tag-uri.

3.Vă rugăm să returnați defecte sau element greșit în termen de 7 zile de la primirea.

4.Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii si taxa de transport este nerambursabil.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii