Alexzendra Negru Rochie de Bal Rochie de Mireasa din Dantela pentru Femei Dragă Elegante Rochii de Mireasa Gata pentru a Navei

577.06lei

Etichete: barca pe telecomanda, control de la distanță barcă cu pânze, controla nava, rochie wed, barcă mică, barca copii, eveningdress, rochie neagra tren lung, nava jucărie, barca mini.

SKU : u4115 Categorie:Nunti & Evenimente
Distribuiti:
Descriere

  • Design Spate: Dantelă-Up
  • Talia: Naturale
  • Numărul De Model: HF1506
  • Decor: Dantela
  • Nume De Brand: Alexzendra
  • Rochii De Lungime: Podea-Lungime
  • Rochie De Mireasa Tesatura: Dantela
  • Built-in Sutien: Da
  • Maneca Stil: Regulat
  • Tren: Matura/ Tren Perie
  • Element De Moda: Print Floral
  • Pentru Femeile Gravide: Da
  • Silueta: Rochie De Bal
  • Tip De Element: Rochii De Mireasa
  • Imagini Reale: Da
  • Decolteu: Draga mea
  • Lungime maneca(cm): Fără mâneci

Despre dimensiunea, puteți alege dimensiunea standard de pe site-ul nostru sau trimite-ne propria ta reală detaliu măsurători, dacă doriți rochie facuta la comanda de propria dimensiune, vă rugăm să consultați de mai sus măsură gide și să ne dea dimensiunea după cum urmează: 1. Bust = CM/Cm 2. Talie = CM/3 Inci. Solduri = CM/Inch 4. Umăr la umăr = CM/5 Inci. Hollow La Podea, Fără Pantofi = CM/Cm 6. Naturale Înălțime fără Pantofi = CM/Cm 7. Înălțime cu Pantofi = CM/8 Inci. Biberon la biberon = CM/9 Cm. Brațul Gaura = 10.Lungimea brațului = CM/Cm 11.Rochie de Închidere (cu Fermoar sau Dantela Sus)= (de Obicei, vă recomandăm picture show) 12.Rochie de Culoare ( vă Rugăm să selectați o Culoare Nr.din Graficul de Culori): Culoare NR.# = 13.Purta Data =

Când te palce ordine, de obicei, trebuie să furnizeze următoarele masuri: Bust, Talie, Solduri, umăr la Umăr, Gol la Tiv, Natural Inaltime, Inaltime cu Pantofi, biberon la Biberon.

Ca este internațional de servicii de transport, timpul de livrare și poștale variază de la diferite regiuni.Cele mai eficiente de curierat vor fi aplicate.

De exemplu

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în intem prețul sau costul de transport maritim.Aceste taxe nu sunt răspunderea vânzătorului.De obicei, ne scrie un preț scăzut pentru a evita vamale pentru tine, dar unele țări sunt foarte strict cu acest lucru.Deci, pleease verificați cu țara dumneavoastră birou vamal să termine ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a licita/cumpara.

Retur Si Schimb Politica

Avem o ușoară revenire/proces de schimb!Dacă nu sunteți complet mulțumit cu elementul

(inclusiv probleme de calitate, nu mărimea potrivită etc.)

Retur Si Schimb Cerințe

Produsul trebuie să fie nepurtate și în starea inițială chiar și după ce a încercat pe de formă și dimensiune.

Nici o Restituire: Purtat, Parfumat, Modificate sau fără Brand original și Etichete.

Nu se potrivesc pentru tine(cu dimensiunea greșit), problema de calitate

Nici o Restituire: Personalizat-a făcut Petite sau Plus Dimensiune și a Făcut să caietul de sarcini.Este cumpărătorilor responsabilitatea de a plăti returnare sau de schimb de timbre.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și cinci stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Suntem un profesionist de nunta si rochie de seara proiectarea și fabricarea companie din China.Avem primul-rata de designeri și de înaltă technic și foarte atent lucrătorilor.Toate produsele noastre sunt fabricate din materiale de calitate și cu manopera meticulos.Putem produce rochii de Mireasa, rochii de seara, rochii de domnisoare de onoare, mama a rochiei de mireasa, rochii de bal, rochii fetita cu flori, rochie de cocktail, rochii de partid și așa mai departe.De asemenea, ne vândă niște nunta accessaries cum ar fi mireasa sacou, voaluri, manusi, combinezon și așa mai departe.Suntem prond pentru a vă oferi cele mai bune produse de calitate și servicii pentru clienți la cel mai mic preț posibil.Vă mulțumesc pentru a petrece timpul vizitând produsele noastre.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați: cn1001044290

Bine ati venit la magazinul nostru online

Sperăm că veți avea un cumpărături fericit aici

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii