TOPINCN Retangle Inima Vafe Mucegai 4/5Cavity Silicon Nestle Vafe Mucegai Tort de Ciocolata Tigaie Brioșă mic Dejun Bicarbonat de Mucegai

14.53lei 9.17lei

Etichete: inima vafe mucegai, caz canapea vafe, pala, attiny25, honkong ou vafe, attiny45, bascula, bubble vafe desene animate, aluminiu vafe inima, portmoneul.

SKU : u4103 Categorie:Bakeware
Distribuiti:
Descriere

  • Material: Silicon
  • Numărul De Model: Vafe Mucegai
  • Forma Mucegai: RUNDA
  • Nume De Brand: TOPINCN
  • Origine: NC(de Origine)

Acest vafe mucegai este fabricat din material de silicon, non-toxic, non-stick și pot fi refolosite.Pete și miros rezistent.Perfect pentru a face prăjituri, pizza, pâine, spuma, pre-a făcut, produse alimentare, ciocolata, budinca, fructe, etc.

Caracteristici:

Realizate din material de silicon, non-toxic, non-stick și pot fi refolosite.Pete și miros rezistent.Cuptor cu microunde, cuptor, frigider și mașină de spălat vase în condiții de siguranță.Ia temperaturi extreme de la -40 grade la 230 de grade,bucătari și maro uniform; și rapid, chiar și de răcire.Este un accesoriu practic pentru iubitorii de copt.Perfect pentru a face prăjituri, pizza, pâine, spuma, pre-a făcut, produse alimentare, ciocolata, budinca, fructe, etc.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou

Material: Silicon

Opțiuni De Forma: Rotund, Pătrat

Culoare: Rosu

Dimensiuni: Rotund-18.5 x 1,5 cm / 7.28 x 0.59 inch, Piff-28 x 18.4 x 1,5 cm / 11 x 7.24 x 0.59 inch

Greutate: 59-103g

Pachetul Inclus:

1 x Vafe Mucegai

Notă:

Panoul solar rata de conversie va fi afectat de condițiile meteorologice, astfel încât vă rugăm să asigurați-vă că panoul este plasat în loc luminos, cu lumina directă a soarelui.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
  • Koboy Sedat  — 

    Very low. Almost no space for the pastry.