Lac de unghii echilibru lichid de etanșare strat fund detașabil adeziv lac de unghii de unică folosință speciale de etanșare strat capac de unghii

15.15lei 14.07lei

Etichete: gel lac de unghii vânzare, gel de unghii uv, gel de unghii uv, hibrid lac de unghii, gel lac, gelish, gel uv, gel de unghii uv, uv lac, lac de unghii uv.

SKU : u3969 Categorie:Nails Art & Instrumente
Distribuiti:
Descriere

  • Tip: Gel De Unghii
  • Cantitatea: 1
  • Origine: NC(de Origine)

Descriere: 1. Nu-și spală stratul de etanșare - după colorare, se aplică nu se spală stratul de etanșare, trebuie să strălucească.Face culoarea umed și translucid, de a proteja suprafata unghiei, rezistente la uzură și rezistente la zgârieturi. 2. Detașabil primer-se aplică detașabil grund după introducerea colmatare agent.Proteja culoarea adevărată de a fi vopsit și de a crește fermitatea. 3. Mată de etanșare strat-utilizat atunci când glazura de efect este necesar, se aplică după colorare.Cu efect mat este comun pentru toate lacuri de unghii. 4. Armare - potrivit pentru fete cu unghii subtiri, se aplică după grund, trebuie să strălucească.Creșterea grosimii de cuie și adăugarea de greu unghiile pot fi, de asemenea, utilizat pentru a lipi lipicios bijuterii. 5. Echilibrul lichid-se aplică echilibrul lichid după lustruire, fără a fi nevoie de o lampă, și lăsați-l să se usuce natural.Pentru a evita dezvoltarea bacteriilor în unghii, crește aderența de unghii pentru a amorsa.Caietul de sarcini: Denumire Produs: Gel de Unghii conținut Net de: 15ml Pachetul include: -1 x Gel de Unghii Notă: 1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferă datorită măsurare manual. 2.Datorită diferite de afișare și de lumină diferite,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii