10BUC Toaletă Huse Auto-adeziv de Unică folosință Non-țesute Impermeabil Toaletă Saltea pentru Copii pentru Adulti Femei Gravide Călătorie Acasă

37.86lei 18.93lei

Etichete: 3 locuri canapea acoperi, aruncați hârtia igienică, decor acasă moderne, acoperi canapea rezistent la apa, bar, scaun înalt, cover set de canapea, de unică folosință scaun, acoperi scaunul de toaletă, mare scaun de bucatarie, decor acasă.

SKU : u3960 Categorie:Produse De Baie
Distribuiti:
Descriere

  • Tip: De Unică Folosință, Hârtie Igienică
  • Numărul De Model: toaletă huse pentru copii
  • Caracteristică: De unică folosință
  • De unică folosință: Da
  • Material: non-țesute tesatura, PE film rezistent la apa

10BUC Toaletă Huse Auto-adeziv de Unică folosință Non-țesute Impermeabil Capace de Wc pentru Copii, Adulti, Gravide Călătorie Acasă

Detalii:

Set incldes 10buc capace de wc, oferă o protecție maximă pentru tine, prin care acoperă părțile laterale și partea din față de la toaletă să impotriva microbilor.

Fabricat de înaltă calitate, non-țesături și PE film impermeabil, moale, respirabil, non-toxic, confortabil de utilizat, face picioarele din apă.

De unică folosință design, pur și simplu le arunca la gunoi după utilizare, nu este nevoie să vă faceți griji despre eco-infectie după utilizare repetată, de siguranță și salubritate.

Banda adezivă de design pe partea din spate pentru o utilizare facila, le împiedică mutarea/alunecare pe scaunul de toaleta, nici o urmă va fi lăsat atunci când eliminat.

Compact și ușor, ușor pentru a stoca în buzunar, portofelul și geanta cu scutece, perfect pentru copii, adulti, femei gravide, de călătorie, spital, hotel, etc.

Caietul de sarcini:

Material: non-țesute tesatura, PE film rezistent la apa

Dimensiuni: 62 x 62 cm/24.41 x 24.41 inch

Notă: Datorită măsurare manual, pot exista mici abateri.

Pachet:

10 x Capace de Wc

De plată >> 1. Acceptam Alipay, West Union, TT și toate Cardurile de Credit majore prin secure procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după comandă, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Transport >> 1. Comanda va fi livrat în 4 zile lucrătoare după plata integrală este stabilit.

2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine este aceeași ca adresa de livrare.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu primiți coletul în timp, vă rugăm să Ne Contactați înainte de a deschide disputa , vom verifica problema și să dea o soluție în 24 de ore.

Garanție >> 1. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

2. Produsele defecte trebuie returnate în perioada de garanție, trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Returnare Și Rambursare >> 1. Dacă elementul este defect, cumpărătorul ar trebui să ne contactați înainte de a returna produsul.

2. Dacă cumpărătorul nu ar dori să se întoarcă la articol, vom face rambursarea integrală sau parțială, bazată pe situația detaliată.

Feedback-ul >> Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături fericit.Va rugam sa Ne Contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem oferi o soluție cât mai curând posibil.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii