Yoga Genunchi Pad, pentru Genunchi Coate în Timp ce Faci Yoga si Exercitii de Podea, în Genunchi Pad pentru Grădinărit, grădină, Baie pentru Copii, 24x10"

12.45lei 7.60lei

Etichete: camo fără sudură, salspor, lantech, energie seamless legging, elastic de rechin, piept de sărut, albastru sport set, gymshark ombre, mai abruptă de fitness, sală de fitness glamour leggins.

SKU : u3921 Categorie:Yoga
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)
  • Grosime: 15mm
  • Material: Alte
  • Nume De Brand: Tooyful

Descriere:

Versatil - Acest versatil yoga genunchi pad oferă echilibru și stabilitate pentru yoga, pilates, și orice alt exercițiu, se potrivește foarte bine pe covorașe de yoga, astfel încât să puteți utiliza cu alte unelte exercițiu.

Portabil - greutate redusă și ușor de manevrat, ușor și flexibil, acest pad yoga este ușor pentru a stoca și și utile pentru călători.

- Materiale cu celule Închise de cauciuc de construcție permite yoga pad pentru a rezista la apă și transpirație, și oferă o mare protecție împotriva expunere în aer liber.Este de 60cm/23.62" lungime x 25cm/9.84" lat cu un confortabil 1,5 cm/0.59" grosime.

Confort - Aceasta saltea de yoga va asigura că te simți confort și sprijin în timpul sesiune de yoga de a atenua orice dureri de genunchi, cot sau dureri de încheietura mâinii.Noastre de yoga mats sunt expert artizanale pentru a minimiza repetitive, folosindu-ne de șoc absorbant căptușeală de cauciuc.

Ușor pentru Depozitare - Vine cu o bandă astfel încât să puteți pur și simplu rola genunchi pad și cravată-l în sus pentru transport ușor și depozitare!

Caietul de sarcini:

Material: Cauciuc

Dimensiune: 60x25x1.5cm/23.62x9.84x0.59 inch

Pachetul Include:

1 Bucată De Yoga Genunchi Pad

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferențe datorită măsurare manual.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii