În Aer Liber, Purificator De Apa Camping Drumetii De Urgență De Supraviețuire Viață Portabil Purificator Filtru De Apă Convenabil Personale Apă

43.80lei 31.55lei

Etichete: haina de laborator, sawyer, viața paie, cablu filtru, filtru de apa, turism, kit surviv, tabăra filtru, pentru a supraviețui, în aer liber waterfilter.

SKU : u3910 Categorie:Camping & Drumeții
Distribuiti:
Descriere

  • Tip: Camping Lopeți
  • Origine: NC(de Origine)

În Aer Liber, Purificator De Apa Camping Drumetii De Urgență De Supraviețuire Viață Portabil Purificator Filtru De Apă Convenabil Personal Purificator De Apa

Puncte:

1、apă Dulce Instantaneu: Cu ultra filtrare cu membrană, nostru paie filtru de apa are o precizie de filtrare de 0,01 microni și poate filtra 99.9999% de substanțe nocive pentru a asigura siguranță a apei potabile.Elimină diverse din metal substanțe, elimină miros ciudat în apă, fără miros chimic.

2、Ușor de Curățat: filtru de paie este ușor să demontați și curățați, care ar putea maximumly prelungi durata sa de viață.

3、Lungă Durată de Viață: de înaltă calitate, echipament de camping, apa paie poate purifica despre 396 Litri de apa, echivalentul a 3500 de plastic de unică folosință, sticle de apă potabilă.

4、pe scară Largă de Aplicare: Mini și ușor sistem de filtrare este ideal pentru odihna, drumetii, camping, cercetare, turism intern și internațional, și pregătirea pentru situații de urgență.

5、Speciale de Design de Jos: fundul nostru filtru de apă este proiectat cu un fir, care poate fi utilizat pentru sticle de bauturi cu standardul internațional gura, și, de asemenea, poate fi conectat cu un tub de silicon pentru confortul dumneavoastră.

Caracteristici:

Cu siguranță avansate de filtrare cu membrană tehnologie, acest filtru de paie este împărțit în două etape, hollow fibre de ultrafiltrare cu membrane și carbon activat, nano particule de argint.Acesta este capabil de a elimina toate vizibile sedimentelor solide, reduce 99.9999% de substanțe nocive, și de a îmbunătăți mirosul, asigurând cele mai sigure de apă, în cel mai rău medii.Se potrivește în palma ta,de buzunar, geantă sport, rucsaci, pachete de supraviețuire și Poșete.Puteți lua oriunde doriți convenabil.

Caietul de sarcini:

Material: ABS si fibra de carbon

Filtru material: membrana de ultrafiltrare, carbon activat, bile Ceramice

Dimensiune: aproximativ 33x1755mm/1.30x69.09

Greutate: aproximativ 70g

Filtrare precizie: 0.01 microni

Cum să utilizați: Absorb apa cu gura, inmuiati-up sau spin uscat apă după utilizare, se acoperă cu capac și pune-l în coajă.

Lista De Ambalare:

1 * Filtru De Apă

1 * Filtru De Paie

1 * Curea

1 * Sac De Apă

Note:

1. Vă rugăm să scuipe prima înghițitură de apă.

2. Nu colectează apă sărată și apă poluată chimic de apă filtrată.

3. Nu se pune în cuptorul cu microunde.

4. Vă rugăm să folosiți apă curată cât mai mult posibil, pentru că canalizare este ușor pentru a bloca filtrul și afectează durata de viață.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii