Lanț de bicicletă de ungere Instrumente de Biciclete de Ulei a Lanțului De Bicicletă Lubrifiant Curat Repara Dispozitivul Lubrifiant de Întreținere cu Role C L4Q7

1.29lei 0.95lei

Etichete: lanț de bicicletă unsoare, r, ulei de biciclete, motocicleta lanț de lubrifiere automată, 1 rs, lanțul de la bicicletă titular, lanțul de la bicicletă curat, frână rim, lanțul curat, ulei de lanț.

SKU : u3862 Categorie:Componente Pentru Biciclete
Distribuiti:
Descriere

  • Lanț De Bicicletă Ulei Lubrifiere: Ciclism Curat Lubrifiant
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: ZXC3582

Descriere

100% brand nou, de înaltă calitate

caietul de sarcini:

Nume: Lanț instrument de curățare

Material: PVC, simțit

Aplicație: Biciclete/Motociclete Lanț

caracteristică:

Cea mai simplă metodă de întreținere de lanț de bicicletă din lume.Doar punctul de lubrifiere la lanțul de bicicletă și rotiți pedala de biciclete 2-3, astfel încât lubrifiantul va fi în mod automat și uniform livrate lanț, iar întregul proces durează doar câteva secunde.

Nu mai solului mâinile și stropi de ulei.După curățare lanț de bicicletă, este mâna acoperită cu pete de fiecare dată?Spune la revedere de la degetele murdare acum.Acest design unic lanț de bicicletă lubrifiere evită contactul direct cu lubrifiant, și puteți curăța cu ușurință lanț de bicicletă de pe acum!

Când ai pus oiler în buzunar, nu va fi nici ulei în jurul valorii de stropire și nici scurgeri de ulei.Mutați-l, se agită-nu se va întâmpla nimic.

Ușor de utilizat.Lubrifiere are un deget de mucegai pentru a asigura o prindere fermă.Disponibile atunci când este nevoie.

Calitate în primul rând, de a oferi cele mai bune servicii.Clienții noștri sunt prietenii noștri.

Design elegant, 100% brand nou și de înaltă calitate!

Notă:

1. Pentru fotografii, vă rugăm să permită o ușoară diferență de culoare

2. Datorită măsurare manual, dimensiunile pot fi diferite

Pachetul Inclus:

1buc ulei a lanțului de injecție cu role

SKU:ZXC3582A

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii