Săpun de baie Titularul Formă de Frunze Cutie de Săpun Vas de Stocare Placa Tava de Silicon Fraier Non-alunecare de Drenaj cu Cutie de Plastic Baie Consumabile

13.62lei 10.88lei

Etichete: zevity trage zara, suport măști 15, viper ds4 de la distanță, smart w101 sticlă, piesa duster 4x4, tabelul platane, la fața locului lumina de oțel, zeus x metal sfat, viper masina sport.

SKU : u3832 Categorie:Produse De Baie
Distribuiti:
Descriere

  • Feature1: Săpun De Baie Titularul Vas De Stocare Placa
  • Tip: Frunze De Forma Caseta De Săpun
  • Feature2: Non-alunecare de Drenaj cu Cutie de Plastic
  • Cerere: Baie, bucatarie
  • Dimensiune: 12 * 11.5 * 9cm/4.72*4.52*3.54''
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: ABS + CA + Silicon (ventuza)
  • Culoare: Albastru, Maro, Violet, Alb

Non-alunecare de Baie Frunze de Forma Caseta de Săpun Vas Titular Burete de Stocare Placa Tava Fraier Caz Rack Container

Caracteristică:

1. Gama larga de aplicare: este plasat în fiecare colț din baie și a cabinetului.Multi scop de sprijin, puteți plasa săpun, burete, perie, etc.

2. Firma de bază: ventuza este situat în partea de jos și nu va aluneca cu ușurință.Acesta poate fi menținut la un nivel stabil.

3. Decorative frunze de forma: auto drenarea cutie de săpun adoptă elegant frunze de forma de design, în timp ce păstrarea baie curată și uscată, se adaugă un minunat element la baie.

4. Material: îngroșat PP plastic, în comparație cu plastic obișnuit, are un anumit grad de moliciune, mai durabil, cadă rezistente, durata de viață mai lungă.

Caietul de sarcini:

Material: ABS + ca + silicon (ventuza)

Dimensiune: 12 * 11.5 * 9cm/4.72*4.52*3.54"

Aplicație: baie, bucatarie

Culoare: Albastru, Maro, Violet, Alb

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferă datorită măsurare manual.

Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate arăta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 X Forma De Frunze De Detergent De Vase Cutie

[relateproductdetail/]

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii