Bloc De Yoga Recuzită Spuma De Cărămidă Se Întinde De Ajutor De Gimnastică, Pilates, Yoga Bloc De Exercitii De Fitness Sport

43.55lei

Etichete: samsung a21 doamnelor, silicon loc chei, samsung a205 cazuri, nagisa hazuki copil, taikuondo adidași, tineri dresuri, jucarii yule infinity, mens jacheta portofel, peruca alb de păr.

SKU : u3819 Categorie:Yoga
Distribuiti:
Descriere

  • Culoare: Set Mixt, Gri, Violet
  • Numărul De Model: JH4103
  • Articol: JH4103
  • Originea: Zhejiang
  • Material: EVA
  • Caietul de sarcini: 23x15x7.5cm
  • Principalele Regiuni De Vânzări: Nord-Est, Asia, Europa,
  • Dacă Transfrontaliere Expor: Is
  • Aplicabile În Situații: Fitness-Îmbrățișându Corp
  • Principalele Aval De Platforma: Posturile Independente, AliExpress, Dorință, Amazon, EBay, Lazada
  • Nu Poate Fi Mandatat: Is

Fabrica de Vânzări Directe, Modul --- Furnizarea Directă de Fabrica Bunuri Direct Scurtează Distanța între Fabrică și Cumpărător, și Oferă Calitate și Beneficii pentru Clienți și Cumpărători!Atingeți Piatră și Traversa Râul Caramida Ecartament 3X6X9 Inch (caietul de sarcini 23X15 X 7,5 cm), Singur Transparent Ambalaj Blister un Rezervor Încărcat de 50, Culoare Solidă Poate Fi Specificat cu Albastru Mov Roz Verde Culoare Negru Gri Portocaliu Apă de Lac de Culoare Albastru Licitație Galben, Alte Culori Pot Fi Personalizate!Dacă Aveți Nevoie de o Notă de Culoare Sau Lăsați un Mesaj, Client Service Va Livra Bunurile la Întâmplare, fără o Notă Sau o anumită Culoare.Bine ati venit la Proba Personalizate, OEM de Prelucrare!Imaginea Produsului

Analiza Produsului

Compania Introducerea

Departamentul de Vânzări și Funcționarea Departamentului de Yiwu Guangrui E-Commerce Co., Ltd.Se Află în Yiwu International Business City, China.Este o Industrie și Comerț Integrarea Companiei.Întreprinderi De Mari Dimensiuni.

După Ani de Dezvoltare Rapidă, Produsele Noastre Sunt Exportate în Toate colțurile Lumii și-Au Stabilit Puternică Rețea de Vânzări de Piețe în Toate Părți ale Țării.

Bazându-se pe Piață Perfectă, Convenabil de Transport și Dezvoltată Rețea de Informații, Am Fost Aderarea la Filosofia de Afaceri "Client în Primul rând, merge Înainte" de mai Mulți Ani, să adere la Principiul "Primul Client", pentru a Oferi Servicii de Înaltă calitate pentru Clienții Noștri.Am Dat Înapoi pentru Clienții Noștri, cu 12 puncte Entuziasm, Așa Că Mărfurile Sunt Complet Rezervate, Calitatea Este Absolut Garantat, iar Livrarea Este în Timp util, Astfel Încât Clienții Pot Deveni Partenerii Noștri cu Pace a Minții și Încredere.

cu Inovație și Creativitate Nelimitată, în Conformitate cu Filosofia de Afaceri "Calitatea și Credibilitatea în Primul rând", Avem Serviciu de Principiu de Onestitate, Sinceritate, Sinceritate și Onestitate pentru Clienți.Am să Adere la "Management de Integritate, Principiul de" Înaltă Calitate și Preț Rezonabil ", Luând ca Ghid Cuprinzător și Îmbunătățirea Calității Produselor în ce Mai Acerbă Concurență pe Piață, în mod Constant Dezvoltarea de Noi Produse în Funcție de Cererea de pe Piață pentru a Satisface Cererea tot mai mare de Clienți, Colectarea de Bunuri de Înaltă calitate Este Noastre Neîncetate Urmărirea și Schimbul de Oportunități de Afaceri Este Intenția Noastră Inițială.

În Viitor, Dezvoltarea, Suntem Dispuși să Coopereze cu Tine să Caute Comună de Dezvoltare și de a Crea o Piață mai Largă. - Sincer bun venit Clienții Noi și Vechi de la Domiciliu și în Străinătate, să Vină și să Ne Vizitați.Fabrica De Entitate De Afișare

Achiziționarea Note

Datorită Camerei de Fotografiere și Calculator Ecran, Poate Exista o Diferență de Culoare între Obiectul Real și Imaginea.Dacă Aveți Cerinte de Culoare, vă Rugăm să Ne Contactați în Avans.În Caz Contrar, Se Consideră Că Este Acceptabil Ca Pot Exista Mici Abateri De Culoare.Vă rugăm să Înțelegeți Inconvenient!

Ca urmare a Relativ Mare Fluctuație de Materii Prime și Vicios Citat de Concurență pe Internet, Prețul pentru Fiecare din Produsele Noastre nu Pot Fi Afișate în Fața Clienților Foarte Precis, Prețul Marcat Aici Este Numai pentru Referință!Trebuie să Contactați Recunosc!

1. În condiții Normale, Toate en-Gros de Bunuri Sunt Trimise la Departamentul de Transport maritim (Orașele de mai sus la Nivel de Județ Sunt, Practic, Direct Sau Transbordare).după ce Bunurile Sosesc în Orașul Tău, Compania de Transport maritim Va Suna pentru a Vă Informa despre Livrare.De transport maritim Este, în General, Calculat în Funcție de Numărul de Bucăți (cât Timp Nu Este Prea Grea Sau Prea Pufos Produse, Unele Zone Sunt Calculate în Funcție de Greutatea Mărfurilor.) Pentru Detalii, vă Rugăm să Consultați Standard de Încărcare de Transport de Companie.Pentru Transportul Clienților, transportul Este Plătit pentru Transportul de Companie, atunci Când Ridica Bunurile, și Ai Nevoie Doar pentru a Plăti pentru Bunuri.

2. Dacă Există Cerințe Speciale, Dacă Este Desemnată de Departamentul de Transport maritim, vă Rugăm să Explicați atunci Când Comanda, Va Vom Livra Mărfurile în Conformitate cu Departamentul de Transport maritim pe care îl Specificați.

3. Dacă Ați cumpărat de la Zero Sau cu Ridicata, la o Cantitate Mică și să Ia de Livrare Expres în Cantități Mici, Livrare Expres Taxa Va Fi Plătită în Funcție de Valoarea Percepută de Compania de curierat Expres.

4. Puteți Ridica de la Domiciliu, în Același Oraș

5. Livrare expres pentru Obiecte Mici

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii