Tip c cu Încărcare Rapidă Cablu de Date Inteligente în condiții de Siguranță Și Eficient de Protecție la Supratensiune Non-încălzire Cablu de Date

4.15lei 3.11lei

Etichete: cablu de rând, cutie de bani, cablu din fibra de carbon, căldură sârmă, cablu electr, codul de siguranță, cablul de căldură, cablu termică, seif, safe.

SKU : u35003 Categorie:Digital Cabluri
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: OCDAY
  • Utilizarea: Dispozitive Inteligente
  • USB Tip: USB 3.1 Tip-C
  • Pachet: No
  • Certificare: NICI unul
  • Numărul De Model: Cablu De Date
  • Origine: NC(de Origine)

Caracteristici:

1. Nu de încălzire: această linie de date adoptă de înaltă puritate de bază de a percepe, fără încălzire, care este foarte sigur.

2. Peste protecție de tensiune: construit în cip inteligent cu supra-tensiune funcția de protecție.Dacă tensiunea de încărcare este prea mare, se va ajusta în mod automat și de a proteja bateria.

3. Protecție la suprasarcină: construit în cip inteligent pentru a identifica echipamente de încărcare, încărcare prelinge pentru a preveni suprasarcina, de încărcare mai stabil, fără a deteriora aparatul.

Descriere:

Acest cablu de date este fabricat din material rezistent, foarte rapid de încărcare, și foarte în condiții de siguranță la suprasarcină și cu protecție la supratensiune.

Caietul de sarcini:

Articol Nr.: S4

Interfata: 8PINI, de TIP C

Lungime: 1m

Numărul de ramură conectori: singur cap

Tip: pentru S4 Apple, S4 tip c (opțional)

Pachetul Inclus:

1 Set*Cablu De Date

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii