48 LED-uri Sloi de gheață de Alimentare USB 8 Moduri de Cortina de Lumină Șir Fulg de nea Nunta Petrecere Acasă la Grădină Dormitor aer liber, de Interior, Decoratiuni de Perete

76.18lei

Etichete: 150 cm led, 120cm led tube, cortina garland, ghirlanda cascada, 150cm led, ghirlanda strada, t5 t8, 120cm led, cortina lampa, cortina ghirlanda led-uri.

SKU : u3471 Categorie:LED-uri de Iluminat
Distribuiti:
Descriere

  • Este De Becuri Incluse: Da
  • Corpul Material: Plastic
  • Ocazie: camera de zi
  • Muzica: NICI unul
  • Lungime: 150CM (Width) X 50CM (Drop of Height)cm
  • Sursa De Alimentare: DC
  • Nume De Brand: SHHE
  • Sursa De Lumina: Becuri cu LED-uri
  • Este Estompat: Da
  • Utilizare: VACANTA
  • Cap De Serie: 20-50 cap
  • Certificare: ce
  • Vacanta Numele: De crăciun
  • Tensiune: Other

48 LED-uri Sloi de gheață de Alimentare USB 8 Moduri de Cortina de Lumină Șir Fulg de nea Nunta Petrecere Acasă la Grădină Dormitor aer liber, de Interior, Decoratiuni de Perete

Caracteristici:

1. Alimentare USB pentru Utilizare în întreaga Lume și Funcționarea în condiții de Siguranță: sursa de alimentare USB de design face această perdea de lumină poate funcționa bine în orice țară, în orice tensiune, nu aveți nevoie vă faceți griji pentru 110V sau 240V tensiune și tipuri de plug orice mai mult.Între timp, din Cauza conectorului USB, lumina poate fi alimentat de la banca de putere sau orice dispozitive de alimentare cu port USB, foarte convenabil și în condiții de siguranță de funcționare.

2. Control de la distanță & 8 Moduri:în Termen de 8-30m, puteți controla perdea de lumini pentru a face 10 de niveluri de luminozitate reglabilă și 8 moduri clipește(Combinație,In Waves, Sequential,SLO GLO,Schimbarea / Intermitent,Slow Fade,Twinkle / Flash, și de Echilibru Pe) pentru a crea diferite caldă și romantică atmosfere doar în funcție de ca!Puteți

de asemenea, de control 8 moduri folosind butonul de pe usb.

3. Memoria si Functia Timer:led perdea de lumini au 2 funcții speciale - memorie și timer.Apăsați tasta"TIMER"butonul o dată, se va activa timp de 6 ore și timp de 18 ore,repetând până când apăsați "OFF".Atunci când îl porniți din nou,lumini șir cortina va fi pe ultima setare stare.

4. Rece sursa de iluminat led și eficiente energetic: zâna perdea de lumină este eficient de energie, durată lungă de viață și nu de căldură după o lungă perioadă de timp de utilizare.

5. Decor Perfect:Sloi De gheață perdea de lumini șir cu fulg de nea este perfect pentru interior si decoratiuni exterioare.Utilizate pe scară largă în Crăciun,Ziua Îndrăgostiților, petrecere, nunta, casa, fereastra,baie, spectacole, restaurant, hotel, clădire comercială, centru comercial etc.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 1,5 M (Lățime) X 0,5 M (Picătură de Înălțime) / 4.92 ft X 1.64 ft

Cantitatea de LED: 48 buc (cu 10buc fulg de nea)

Decor Părți: Fulg De Nea

Dimensiunea de decor părți:

LED-uri care Emit Opțiuni de Culoare: Alb Rece / Alb Cald / Culoare / Albastru / Rosu / Galben / Verde / Roz / Mov.

Sursa de alimentare: Alimentare USB

Tensiune de intrare: DC 5V (complet în condiții de siguranță de tensiune)

Moduri de functionare: Control de la Distanță și Manual de Operare

Moduri de lucru: 8 Moduri (Combinație, In Waves, Sequential, SLO GLO, Schimbarea / Intermitent, Slow Fade, Twinkle / Flash, Steady On)

La distanță de Control de la Distanță: 8-30m / 26-98ft

Clasa de IP: IP44

Elemente și piese include de fiecare unitate de cazare:

1 x led perdea de lumină

1 x controler de la distanță

Sfaturi:

1. Conectorul USB este inima acestei led perdea lumini, vă rugăm să asigurați-vă că pentru a da unele necesar impermeabil de protecție, dacă este utilizat în aer liber

2. Alb catarama este de a stabili principalele cablu de alimentare de linie, nu pot fi tăiate, în caz contrar șir de lumini vor fi separate

Cum de a Deschide: Pune fiecare fir de sfoară în jos de-a lungul liniei principale

Ai putea trimite-mi e-mail orice întrebare de produse și vă vom răspunde în primul timp.Vă rugăm să ne anunțați că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. de a părăsi feedback-ul pozitiv.Vă rugăm să ne contactați înainte de a ne lăsa feedback-ul negativ, comunicarea rezolva 99,99% din probleme, ne pasă de fiecare client.Ne va lăsa un feedback-ul pozitiv atunci când ai lăsat-o pentru noi.

Acceptam Visa, MasterCard, MoneyBookers, Western Union, WebMoney, Qiwi Wallet și Transfer Bancar.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Asigurați-vă că ați completat toate detaliile, cum ar fi persoane de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Dacă aveți orice întrebări atunci când veți plăti pentru el, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu mine.Sunt bucuros să vă ajute.

Adresa de livrare Am expediat doar la adresa la care este furnizat de către Unpirsatumare.ros .Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.(Dacă ești din Rusia , vă Rog lăsați-vă numele complet .Este foarte important) nu Suntem responsabili pentru gresita sau nelivrată (APO/FPO) adresa .Metode de transport Noi sunt coopereze cu Unpirsatumare.ro Standard de Transport maritim sau prin recomandată (China Post Air Mail sau alte e-Mail de Aer).Vom selecta rapid și de încredere metodă de transport pentru clienții noștri dragi.Salva pe de transport maritim și în condiții de siguranță la livrare este scopul nostru.Timp de transport maritim Vom pregăti și ambalaj pachet cât mai curând posibil după ce ați făcut plata.În timpul transportului Timp, Vom urmări informații de transport maritim și trimite informații pentru a vă în timpul timp de transport maritim.Vă rugăm să acorde o atenție la mesajul de informații.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii