1080P, 4K, USB-C Pentru Cablu HDMI de Tip C de sex Masculin la HDMI de sex Masculin Adaptor Convertor Pentru Samsung S9 S8 Pentru Huawei Mate 10 P20 Pentru MacBook

32.76lei 20.97lei

Etichete: metal cablu magnet samsung s9, tpsi cablu samsung s9, 541, golf metal cablu samsung s9, onoare, caz hauwei p20 pro, baterie huawei y511, hauwei p20 pro, iepurasul caz pentru huawei p20 lite, magnet cablu samsung s3.

SKU : u3346 Categorie:Digital Cabluri
Distribuiti:
Descriere

  • Temperatura de lucru: 0 ° C ~ 50 ° C
  • Utilizarea: Dispozitive Inteligente
  • CPU: AM8171
  • USB Tip: Standard
  • Certificare: NICI unul
  • Pachet: Da
  • Intrare : 1 * Tip C de sex masculin
  • Temperatura De Depozitare: -10 ° C ~ 55 ° C
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: ONLENY
  • Lungimea Liniei: 2m
  • Ieșire: 1 * HDMI de sex masculin
  • Putere: 5V/1A
  • Tipul de bază: Bază de cupru

Caracteristici:

1. O disipare eficientă a căldurii: Acest produs este realizat de high-end aliaj de zinc material și material ABS.Are duritate mai mare și bine senzație de mână.Se poate proteja în mod eficient miezul interior, eficient disipa căldura și să-l mai sigur de a utiliza.

2. Buna si nu s-a blocat: Acest produs are o repede viteza de transmisie, astfel încât să puteți conecta la TELEVIZOR pentru a vă bucura de un joc netedă sau experiență video, sau vă puteți conecta de navigare, proiector, etc., foarte convenabil.

3. Puternic compatibilitate: Acest produs poate fi conectat la dispozitive de ieșire cu interfață de Tip C, cum ar fi: telefon mobil, Macbook, suportul cu interfață de Tip C, etc., și conectat la dispozitive de afișare cu interfata HDMI, cum ar fi: HDTV, proiector , ecran cu interfata HDMI.

4. 4K highdefinition calitate a imaginii: Acest produs are o rezoluție de până la 3840X2160, care este de 4 ori de 1080P e genial color HD de calitate, iar detaliile sunt mai bine.

5. Plug and Play: Acest produs adoptă plug-and-play design, care este mai convenabil, fără sursă de alimentare externă și șofer.

Descrieri:

1. Acest produs vă permite să ieșire semnale HDTV de la MACBOOK sau un telefon mobil cu o interfață de Tip C.Acest adaptor vine cu ieșire audio, astfel încât aveți nevoie doar pentru a conecta HDMI end la monitor, aveți posibilitatea să partajați video/audio/date de la computer sau telefon mobil, viziona pe un TELEVIZOR de înaltă definiție sau monitor, și de ieșire de până la rezoluție 4K. .

2. Produsul este potrivit pentru munca de birou, de divertisment la domiciliu, conferinte, prezentari, școală, educație, publicitate digitala, etc. și poate fi dat pentru familia ta, prieteni, angajați, etc. ca un cadou de ziua de naștere, aniversare, cadou de afaceri, beneficiile angajaților , etc.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Dimensiune: 115*115*22mm

Tip De Interfață:

Intrare: 1 * Tip C de sex masculin

Ieșire: 1 * HDMI de sex masculin

Linia de lungime: 2m

Putere: 5V/1A

CPU: AM8171

DP Alt Mod : DP1.1a / HDCP1.3, HD1.4 / HDCP1.4

Temperatura de lucru: 0 ° C ~ 50 ° C

De lucru umiditate: 10%~85% RH (fără condensare)

Temperatura de depozitare: -10 ° C ~ 55 ° C

Umiditate depozitare: 5%~90% RH (fără condensare)

Tipul de bază: bază de cupru

Pachetul Inclus:

1 x tip c la HDMI 4K 30HZ converter

1 x manual

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii