Fals alimentare elemente de recuzită bakeshop de panificatie patiserie de copt desert de casa magazin tort de decorare store simulare artificială de pâine model

25.32lei 15.19lei

Etichete: tort fals, artificiale tort, cupcakes, pâine tin, alimente foto prop, bucătărie cupcake fals, alege pop, alimente artificiale, pâine decor fluturas, pâine fals, fond de ciment.

SKU : u3332 Categorie:Decoratiuni Artificiale
Distribuiti:
Descriere

  • ocazie 3: hotel sala de mese sala de mese, restaurant decorare Bucătărie elemente de recuzită
  • ocazie 2: bakeshop cuptorul Cafe panificatie tommy-magazin de decor elemente de recuzită
  • ocazie 5: acasă petrecere festiv decor consumabile elemente de recuzită
  • NUMELE: pâine model
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: PU
  • ocazie 4: supermarket mall decor elemente de recuzită
  • Tip: faux artificial Simulation fake bread model props
  • Numărul de Pc-uri: 1 buc
  • Utilizarea: foto fotografie elemente de recuzită
  • ocazie 1: produse de patiserie de copt desert de casa tort magazin magazin de decor elemente de recuzită

fals alimentare elemente de recuzită bakeshop de panificatie patiserie de copt desert de casa magazin tort de decorare store simulare artificială de pâine model

I. Metoda De Transport Maritim

A. în Cazul în care comanda nu de urgență, vă rugăm să alegeți transport gratuit și au nevoie de aproximativ 30-50 de zile de livrare.B.În cazul în care comanda are un pic de urgentă, vă rugăm să alegeți înregistrate de pachete nevoie de aproximativ 20-40 de zile de livrare.Înregistrate disponibile pachete: China Post Aer Înregistrat Mail / Unpirsatumare.ro Standard de Transport maritim / Linie Specială-YW / ePacket etc. C.Dacă comanda foarte urgent, vă rugăm să alegeți comerciale Express nevoie de aproximativ 7-15 zile de livrare.Disponibile comercial express: EMS / FedEx / DHL / TNT / Unpirsatumare.ro Premium de Transport etc. foto recuzită Home hotel bar cafenea restaurant Bucătărie Magazin de decorare Store faux artificiale de simulare prune fructe false model

II.Dimensiunea și Culoarea

Dimensiunea de descriere și poze menționat sunt doar pentru referință.Culoarea trebuie să existe unele diferențe de culoare decât produse reale.Deci, dimensiunea și culoarea detaliu fel ca adevărata noastră de produse, vă rugăm să nu cumpere dacă sunteți prea cavil.

III.Extins Pentru Protecția Data

Atunci când de transport maritim de protecție data aproape la sfârșitul anului, dacă nu a primit produsele, vă rugăm să ne observe, să prelungească termenul de livrare, astfel încât să puteți în sfârșit să-l primească.

IV.Achiziționarea instrucțiuni

A. prețul de vânzare nu include de coș, vas mic, cuțit etc. elemente de recuzită.B.Aici, noi vindem doar Fals fructe, legume, pâine, prăjituri și produse alimentare model.C.Ceea ce vindem sunt reale produse de înaltă calitate, ele sunt vii și realitate; forma și culoarea sunt 99% la fel ca real produse.D.Unele produse cu miros delicios, ușor de a face să nu pot ajuta, să-l gust.Vă rugăm să asigurați-vă că spuneți copiilor că nu pot mânca.E.Cel mai important este ca materialele originale sunt 100% noi, satisface cerința de siguranța oamenilor standard și internaționale standard de export ; deci e de siguranță, sănătos, nici un rău pentru organismul uman sau a pielii.

V. Produse Picture Show

VI.Descriere Transport

A. în mod Normal, după ce cumpărătorul a ordonat, ordinea trebuie să fie verificate de către Unpirsatumare.ro.Numai pentru trecut verificate, atunci vânzătorul are dreptul de a trimite-l.Deci, Stimate Client, vă Rugăm să fie pacient pentru comandă când comandați.B.Ca de timp de transport maritim este uncontolable pentru vânzător, astfel încât atunci când comanda, există o mulțime de diferite moduri de transport cu diferite timp de transport maritim.Vă rugăm să alegeți o ca pe solicitată.

VII.Despre Feedback-Ul Dvs.

A. În scopul de transport maritim de protecție data,te rog nu deschide orice dispută pentru care nu a primit bunuri!Pentru că transportul a fost selectat de tine atunci când comanda, atunci trebuie să știți detalii de transport maritim.B.Atunci când de transport maritim de protecție data aproape la sfârșitul anului, dacă nu a primit produsele, vă rugăm să ne observe, să prelungească termenul de livrare, astfel încât să puteți în cele din urmă a primit pachetul.C.După ce comanda de transport maritim de protecție data, dacă încă nu a primit produsele.Vă rugăm să ne contactați în timp util, astfel încât să ne confirmați cu compania de transport maritim și Unpirsatumare.ro companie, și apoi rezolva problema pentru tine.D.Vom aprecia dacă ne-ați putea oferi un feedback bun.Pentru că sperăm să furnizeze mai multe servicii mai bune pentru tine.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii