Özel Epocă Eskitme Hali(F1086)162x278

2 054.99lei

Etichete: covor dormitor, covor de podea, casă de păpuși păpuși masa, covor rotund, covor în dormitor, covor hol, dormitor mat, covoare si mocheta pentru casa living, ferma mat, covor modern.

SKU : u31540 Categorie:Covoare Și Carpete
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: Simpatie Covor
  • Origine: TR(Origine)

Covorul este plin de mână-înnodate înainte de 1980, în Turcia.Acesta este fabricat din bumbac și lână.Este, de asemenea, tuns, spălat și marginile sunt redimensionate pentru a părea într-un Modern stil Vintage.

Orice tip de mașină nu a fost folosit în orice proces de țesut covoare.Sunt 22 de noduri la 8 cm în lățime și 28 de noduri 8 cm.A fost tesut aproximativ 4-6 luni.

În plus, în regiunea în cauză, o tehnica, numit 'de Bătătură Aruncat' a fost folosit mai ales.În plus, broderii, franjuri și breton lateral, sunt alte tehnici utilizate diferă de la raioane.

De când a fost tesute si tricotate manual, este imposibil de a găsi la fel, dar, probabil, similare în termeni de culoare sau model.De aceea, acest covor este unic.

Starea de Covor

Acest covor a fost folosit meticulos și așa conservate foarte bine.După eliminarea produsului, acesta a fost tunsă și spălate pentru a fi refolosite.În plus, covorul este în întregime natural.e.orice alte procese, cum ar fi coloranți, remodelarea sau reparare etc. nu au fost aplicate.Acesta are un aspect modern, în ciuda de a avea cel puțin 40 de ani în trecut.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii