Lemn de Cereale DIY Masina Autocolante, autoadezive, PVC Înalte de Moda Lucioasă, Ușor de Curățat Interior Folie Protector Durabil de Film

18.93lei 15.15lei

Etichete: film pvc, mașină de film de lemn, film lemn, auto-adeziv vinil pentru masina, film de vinil, film lucios, masina autocolant lemn, carbon vinyl, folie pvc autoadeziva, film carbon.

SKU : u30655 Categorie:Accesorii De Interior
Distribuiti:
Descriere

  • Origine: NC(de Origine)
  • Autocolant De Plasament: Volan Panou
  • Material: Fibra De Carbon

Caracteristici:

Ea a făcut de înaltă calitate, material PVC, planeitate bună, apă și umezeală dovada, bună rezistență la foc,intemperii bun, excelent lipirea efect și nici o bulă de aer, ușor pentru a lipi.

De lungă durată, flexibil și durabil, Moda si decor, unic și atractiv,Ușor de curățat cu apă.

De înaltă calitate adeziv lipici, nu face rău la vopsea masina ta, fără orice urmă de adeziv ar fi lăsat pe masina dupa scoateți vinil, masina ta va arata ca o masina noua, chiar mulți ani mai târziu.

Pentru a proteja masina de razele UV, Murdărie, Grăsime, Ușoară Acizi.Decora masina ta frumos și, de asemenea, proteja masina ta perfect.

Poate fi aplicat pe suprafețe interioare și exterioare de o mașină capota, spoiler, bara de protecție, mașină de acoperiș, oglinda de la masina, decoratiuni interioare, chiar și telefon mobil și așa mai departe), de asemenea pot fi aplicate pe motocicleta sau pe mobilier sau produse digitale.

Caietul de sarcini:

Tipuri: Autocolant

Material: PVC

Dimensiune: 30cm x120cm

Culoare: 1303, 1302

Pachetul Inclus:

1 x Sticker

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii