Ochi mare Secret 3D colorate Benzi de culoare nurca gene gene false genele sintetice 3d mătase gene gene false

4 317.56lei 3 756.28lei

Etichete: mare lash, 5d geană de striptease, gene lungi, false lash caz, geană 25mm pachet mare, 14 mm genelor, gene false, false lash, 100 de nurca, ochi și bate joc de nurca.

SKU : u30451 Categorie:Beauty Essentials
Distribuiti:
Descriere

  • Culoare: Negru
  • False Tip P: Benzi Complet De Lovituri De Bici
  • Picătură De Transport Maritim: Da
  • Preț Vrac: Da
  • Procesul De Fabricație: Realizate Manual
  • Tip De Element: Gene False
  • Gene False Material: Par Sintetic
  • Cuvinte cheie: 3d nurca de lovituri de bici,nurca gene,gene false
  • Caracteristică: Super moale, naturale, refolosibile, volumul
  • Banda Genelor False: Alte
  • NUMELE: 3d nurca de lovituri de bici
  • Fals P Lungime: 1cm-1,5 cm
  • Gene False Stil: Naturale, De Lungă
  • Numărul De Model: Banda Genelor
  • Nume De Brand: ochi mare secret
  • Cantitatea: 600
  • Dimensiune: 3D Lash

Ochi mare Secret 3D colorate Benzi de culoare nurca gene gene false genele sintetice 3d mătase gene gene false

De asemenea, puteți alege stilul de aici , apoi las mesaj pentru noi , spune-mi ce stil vrei .

Pachet :

*100% Brand nou de moda machiaj moale lung gros gene false

*Pentru partid și utilizarea de zi cu zi

*Poate fi eliminat prin ochi demachiant

*Simplu de aplicat și confortabil de purtat

*Poate fi re-folosit de multe ori de întreținere corespunzătoare,

Caracteristica Super-moale de lovituri de bici, confortabil de purtat Frumos ambalare , argintiu si roz giltter cutie de cadou de Înaltă calitate de lovituri de bici,reutilizabile, Ușor de transportat, care călătoresc trusa de machiaj

Notă: vă Rugăm să luați off cu gene profesionale pensete Acest ambalaj nu includ gene lipici, vă rugăm să-l poarte cu genele lipici nu curățați-l cu ULEI demachiant

Cum să utilizați cu Atenție elimina genele de caz cu ajutorul unei pensete Compara gene false cu ochii lungimea liniei, tapiterie potrivit lungimea și lățimea Adauga lipici de-a lungul genelor false rădăcină cu tampon de bumbac Ține geana pe radacina genelor naturale cu presiune, Dacă este necesar, se aplică fard de ochi sau eyeliner pentru a face ochii să arate mai natural

Cum să utilizați?

Scoateți cu grijă genele de caz cu ajutorul unei pensete

Compara gene false cu ochii lungimea liniei, ornamental adecvat, lungimea și lățimea

Adăugați lipici de-a lungul genelor false rădăcină cu tampon de bumbac Ține geana pe radacina genelor naturale cu presiune, Dacă este necesar, se aplică fard de ochi sau eyeliner pentru a face ochii să arate mai natural

Relativă Produse s-ar putea ca:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ochi mare Secret de Lovituri de bici este cel Mai Profesionist de Extensie a Genelor Producător și Exportator din 2009 cu eticheta privat de servicii disponibile, suntem mândri în a ajuta mulți clienți de la un mic magazin online la un mare distribuitor cosmetice, inclusiv multe mai cunoscute branduri din industria cosmetică și frumusețe din întreaga lume.Cu produse de cost-eficiente și flexibile de fabricație, oferim clienților noștri:

Pentru en-gros de comandă , comanda Minimă este de 600 tăvi .

DESIGN PERSONALIZAT

Clienții pot alege din modelele noastre sau să furnizeze propriile lor modele.Ne personaliza genelor curl, lungimea si grosimea de cerințele dumneavoastră.

ETICHETE PERSONALIZATE

Vom accepta mărci înregistrate, furnizat de client etichete, putem oferi, de asemenea, asistență în eticheta de dezvoltare și de proiectare.

PERSONALIZATE DE AMBALARE

Clienții pot oferi propriile lor cutii cu UPC coduri de transport maritim.Ambalare Standard este, de asemenea, disponibil pentru furnizarea.

CORECT COSTUL

Costul total estimat pentru privată etichetat produsul poate determinat doar în funcție de produsele alese plus de ambalare, cantitatea, cerințele de etichetare și detalii de finisare.

Cum să încep?

Noastre de marketing și echipa de producție va lucra îndeaproape cu tine și vă va ghida fiecare nouă privat eticheta produsului de la concept la procesul de producție, pentru a vă ajuta să creați extensii de gene produsele de care aveți nevoie, rapid și ușor.

PASUL 1

Clientul dă echipa noastră indicarea extensii de gene stiluri necesare și urmărește acest lucru prin trimiterea de cantități, eticheta & print opere de artă și alte instrucțiuni, dacă este necesar;

PASUL 2

Ne va oferi apoi un citat și o precizare a lead-timp.Dacă sunt acceptate de către client, apoi vom pregăti pre-producție probe pentru client de revizuire și aprobare.

PASUL 3

Clientul aprobă și/sau oferă comentarii pe toate cele de mai sus.Dacă este necesar, prelevarea de probe va continua până la aprobarea clientului.Producția de plumb timp va începe apoi la primirea scris de ordine de cumpărare și de plată primite.

PASUL 4

Comanda clientului se duce imediat în producție și este livrat ca a fost de acord, în funcție de marfă, metoda aleasă și duce în timp dat.

Gata pentru privată brand-ul propriu cu Ochi Mare Secret de Lovituri de bici?trimite-ne mesajul de astăzi și suntem gata să asculte cererile voastre!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii