De Brand Nou Femei Casual Sudoare Fierbinte Termo Din Neopren Body Shaper Sport Slăbire Talie Antrenor Bustiera Vesta Formator De Gimnastică Dropshipping

45.63lei 32.84lei

Etichete: termo ș, baza de formator, cana termo, cana termo, cana termica, antrenor de talie, balon vid, saună rezervor de top, bluza sport, cafea termo.

SKU : u29776 Categorie:Topuri & Tricouri
Distribuiti:
Descriere

  • Model Tip: Solid
  • Îmbrăcăminte Lungime: Regulat
  • Stil: Casual
  • Tesatura Tip: Lână pieptănată
  • Material: Spandex
  • Nume De Brand: Imcute
  • Topuri De Tip: Rezervor Topuri
  • Decor: NICI unul

Articole Similare Descriere Buna Ziua!Bine ati venit la magazinul nostru!Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.clienții noștri sunt prietenii noștri.Design de moda,100% Brand Nou,de înaltă calitate!

Element Funcții: -Ține-ți corpul comfortablely si micsora talia ta, fără restricții . -Pentru a îmbunătăți aspectul de toată partea superioară a corpului,tren talie pentru a obține mai subtire . -Dublu stratificat design oferă mai mult de compresie pentru a menține firma ,ajuta la buna burta. -Ideal pentru aerobic și antrenament, pentru a accelera pierderea in greutate prin arderea de grăsime burtă . -Furnizarea suplimentare suport lombar timpul antrenamentelor și ajută pentru a corecta postura .Acest Funcționale Negru Neopren Formator Burtica Sudoare de Ardere 3 Rânduri De Cârlig cu 3 rânduri de cârlige și ochii, dureri abdominale bistrat neopren design și material neopren dau curbele frumos stimula și păstrează-ți calmul!Acest hot de talie corset ridică temperatura să se încălzească și să juri arzător de mai mult.Materiale: material Interior:80%Neopren+20%Nylon material special, care ridică temperatura abdominale core,absoarbe transpiratia corpului astfel încât vă sunt întotdeauna uscat la exterior, confortabil și confortabil se potrivesc corp,puteti purta pe sub haine doriți, fără a fi detectat.Marimi: Acolo este de 2-3% diferență în conformitate cu manualul de măsurare.

vă rugăm să verificați cu atenție graficul de măsurare înainte de a cumpăra produsul.

1 inch = 2.54 cm

Vă rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului.

Ceea Ce Veți Obține:

1 x shapewear Detaliu Imagine

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii