35 mm Balama Gaura de Localizare Jig de Foraj Ghid DIY Tâmplar Unelte pentru prelucrarea Lemnului Set perforator Găuri de Foraj Ghid Kit

133.51lei 81.45lei

Etichete: mortise chisel mâner, burghiu de ghidare pentru prelucrarea lemnului perforator, lemn jig kit generale, poanson de știft, bolt instrumentul de foraj, îngropate, țevi de foraj, adâncimea inel, daltă de tâmplărie, service scule de mână.

SKU : u2969 Categorie:Scule De Mână
Distribuiti:
Descriere

  • Utilizarea: Prelucrarea lemnului
  • Nume De Brand: Aleekit
  • Materialul Lama: din oțel inoxidabil
  • Tip: De Mortezat Cu Dalta
  • Numărul De Model: Localizare
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Origine: NC(de Origine)
  • Suport: Dropshipping

35 mm Balama Gaura de Localizare Jig de Foraj Ghid DIY Tâmplar Unelte pentru prelucrarea Lemnului Set perforator Găuri de Foraj Ghid Kit

Caracteristici:

1. Profesionale Unelte pentru prelucrarea Lemnului:Cu Balamale Ascunse Jig vă permite pentru a detalia cupa gauri pentru ascunsă ușa dulapului balamale, și este durabil în uz.

2. Gauri Distanta: Acest pumn sprijină 46-47-48-52 montare orificiile pentru șuruburi.Ea are funcția de a detalia pivot găuri pentru șuruburi de balamale care sunt 46mm, 47mm, 48mm sau 52mm distanta reciproc.

3. Aplicarea pe scară largă: 35 mm Balama de Foraj Jig vine cu un 35mm fixare pic și opritor de adâncime.La balamale ascunse jig este potrivit pentru 35mm balamale și, de asemenea, disponibil cu 26mm balamale.

4. Funcția: 35 mm Balama de Foraj Jig este fabricat de înaltă calitate din material plastic de inginerie, rezistent la utilizare.Acesta este un set de burghiu ghid instrument folosit pentru convenabil balama gaura de foraj.

5. Operare simplă: Simplu de utilizat cu orice foraj.Fara unelte speciale necesare.Cabinet de instalare ușă de ușor!Ușor de folosit, potrivit pentru acasă funcționare, nu au nevoie de profesioniști.

6. DIY pentru prelucrarea lemnului instrument, ușor de folosit, potrivit pentru casa ta operare, nu are nevoie de profesionisti.Usor de instalat, asambla, și scoateți cu mare comoditate.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permită o ușoară abatere datorită măsurare manual.

2. Culoare aleatorii de accesorii

Caietul de sarcini:

Burghiu material: otel inoxidabil

Dimensiune: așa cum se arată

1 x Balama burghiu

1 x Cheie

1 x Suport

1 x limitator de Adâncime guler

1 x tija de Poziționare

1 x 35 mm gaură cutter

1 x ghid de Gaurit model

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii