Usi Dulap Agățat Multifuncțională Cutie De Depozitare Baie Cosmetice Organiza Container Gunoi Bucatarie Pot Desktop Gunoi Bin

17.48lei 11.38lei

Etichete: cosmetice tava de călătorie, gunoi bin baie maro, coș de gunoi bin baie, coș de gunoi diy baie, coș de gunoi din plastic baie, coș de gunoi bin baie de metal, coșurile de gunoi baie bin, cosmetice cordon cosmetice, gunoi cosmetice, automat gunoi.

SKU : u2849 Categorie:De Curățare De Uz Casnic Instrumente
Distribuiti:
Descriere

  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Tip: Storage
  • Structura: Ușa agățat
  • Material: PP
  • Forma: Dreptunghi
  • Numărul De Model: ușa de gunoi

Descriere: agățat de cabinet de gunoi nu va dura prețios spațiu în bucătărie Magazin de gunoi îngrijit de această agățat coș de gunoi, puteți folosi un sac de gunoi sau nu Pot fi direct spânzurat în dulap, dar atunci când coșul de gunoi, poate fi, de asemenea, atunci când stocarea baril, baie, bucătărie, puteți utiliza, convenabil pentru viața ta Fabricat din plastic PP Dimensiune:21*18.5*9cm/8.3*7.3*3.5" de Culoare: roz, verde, albastru -Nota: 1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a cumpăra 2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului Notă: 1.Vă rugăm să permiteți-0.5-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a cumpăra. 2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide litigiului sau să dea feedback-ul negativ,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta,vă mulțumesc!

Livrare:

Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.În general,vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,broderage taxe,taxe,și es pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau de import .

Costul de transport nu include orice import es,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.Înțeleg că sunteți îngrijorat cu privire la eventualele costuri suplimentare pentru elemente.Bazat pe experiența din trecut.

FAQ:

1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?

Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător.

2. Este produs de același fel de poze?

Da, toate pozele sunt reale.Am luat aceste fotografii prin noi înșine.

3. Ce dimensiune poate mi se potrivesc?

Vă sugerăm să se uite la dimensiunea sugestie graficul de mai jos și produsul nostru dimensiunea diagramă dacă sunt normale figura.dacă aveți specială figura, vă rugăm să ne contactați ( spune-ne înălțime și greutate, bust, talie, șold dimensiune ).

4. Poți valoare mai mică?

Da, de obicei, vom $10-$20 pentru colete mici (1-5 buc).Dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să ne contactați.

5. Eu sunt un reseller,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?

Bună,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

Se întoarce :

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate.cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Despre Feedback-Ul:

Noi menținem standarde înalte de excelență 5 STELE, și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ.Astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii