Crăciun pandantiv Desene animate Laba de Urs Crăciun Fericit Pungi de Bomboane Decor Acasă de Crăciun Cadouri de Crăciun Decorare Copac

38.94lei 26.07lei

Etichete: deghizarea hulk pijamale, mobilier de fete tinere, hunterxhunter spaniolă, mobilier folie de marmură, deschide poarta gsm 24 v ac, meșterul dolmer paturi, flanel utilaje de primăvară, manual de mama gravidă, faruri audi a6 45.

SKU : u2735 Categorie:De crăciun
Distribuiti:
Descriere

  • Material: Pânză
  • Accesorii: Accesorii de craciun
  • Dimensiune: 45*30CM
  • Style1: Decor de crăciun pentru acasă
  • Stil: Pungi De Bomboane De Crăciun
  • Articol: Ciorap De Craciun
  • Style3: Labă De Urs,Animale De Desene Animate,Animale Drăguț
  • Tip de en-Gros: No
  • Setați Tipul: No
  • Numărul De Model: Decoratiuni De Craciun
  • Style2: Cadou De Crăciun Titularul Saci
  • Ambalare: Nici O Cutie De Cadou
  • Caracteristici: Decorat pomul de Crăciun

Crăciun pandantiv Desene animate Laba de Urs Crăciun Fericit Pungi de Bomboane Decor Acasă de Crăciun Cadouri de Crăciun Decorare Copac

Material: pânză

Culoare:Ca imagine

Stil:șosete Crăciun pandantiv

De mici Dimensiuni: 45*30 cm

Caracteristică: 1.Decor de crăciun pentru Casă,Decorațiuni pentru Casă,Xmas Decor pentru Casa,Accesorii de Craciun,Cadou de craciun Titularul 2 Saci. Aplicabile în Ziua de Crăciun, Decorare, Decorare Casa, Decorare Pom de Crăciun Pandantiv, Decor de Crăciun Farmec, Dulap Uși și Ferestre ornamente. 3.Ușor să stea: Fiecare Crăciun pandantiv are o gaură și o frânghie, puteți închide cu ușurință cu un compatibile coarda, 4. Perfect de Craciun decoratiuni: puteți decora pomul de Crăciun cu ornamente.Nu numai ca nu se face pom de Craciun arata frumos, dar, de asemenea, are sensul de binecuvântare. 5.Acest Crăciun agățat ornamente va fi perfect în fața șemineului, pom de Crăciun și de curte în acest sezon de vacanță!Hai să face familia noastră avea un Crăciun frumos.Notă: 1.Manual de măsurare, dimensiunea va avea o eroare de 1-3cm,obiectul la dimensiunea reală. 2. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Pachetul Include:1 buc * șosete Crăciun pandantiv

Returnare Și Rambursare

1.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni la elementul care este defect sau gresit.

2.Vă rugăm să păstrați elementul reveni în stare nefolosită și păstrați ambalajul original, inclusiv cutie si tag-uri.

3.Vă rugăm să returnați defecte sau element greșit în termen de 7 zile de la primirea.

4.Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii si taxa de transport este nerambursabil.

Feedback-ul 1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

2.Vă rugăm să lăsați un Feedback Pozitiv și 5 Stele,dacă sunteți mulțumit cu obiectele.Vom aprecia dacă puteți posta imagini de obiecte.

3.Dacă aveți orice întrebări despre produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice întrebări și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul nostru sau orice altă problemă, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul și vom rezolva problemele imediat,vă mulțumesc.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii