Mari De Birou, Birou De Calculator Mat De Masă Moderne Tastatura Mouse Pad De Lână Simțit Laptop Perna Birou Mat Gamer Mousepad MatWaterproof

60.28lei 48.24lei

Etichete: negru din piele de mouse pad, masa din lemn mat, perna mouse pad, birou simțit mat, birou mat pu, computerul ornament, simțit soareci, simțit mouse pad, gamer masa mare, mouse pad-ul retro.

SKU : u27278 Categorie:Mouse Și Tastaturi
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: Greatlizard
  • Numărul De Model: Impermeabil Anti-Alunecare Pad Mouse-Ul
  • Pachet: Da
  • Produse De Stare: Stoc
  • Material: Cauciuc
  • Stil: Protecția Împotriva Radiațiilor

Caracteristici: noul Brand nou și de înaltă calitate 1.Material de calitate și de Performanță: acest mouse pad este fabricat de înaltă calitate din PVC rezistent si moale pad material, buna, buna rezistenta la abraziune. 2.Suprafata matasoasa asigură confortabil mișcări de mâini și brațe în timp ce tastați, de scris și de navigare. 3.Noua Versiune Multi-funcție Birou Pad: nu numai un birou mat, încă mai pot fi introduse mai multe mici obiecte utile 4.Acest birou mouse pad oferi suficient de mare suprafață pentru Laptop, tastatura, mouse-ul sau cărți.ideal pentru birou, dormitor masă, student birou, birou pentru copii sau ori de câte ori vă place. 5.Impermeabil si Non-alunecare de Proiectare: suprafata mata este rezistent la apa, foarte usor de curatat, pregatit pentru orice scurgeri, pete de ulei și zgârieturi, lasa birou pare mai curat.Partea de jos a pad Anti-alunecare pentru a-l păstrați în loc, fără deplasare, în timp ce în uz.Descriere: Material:PVC Dimensiuni:705X320(mm) Caracteristici:Mouse pad,birou pad,depozitare Pachetul inclus: 1*Mouse pad Notă: Datorită diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii