Cuțit Din Oțel Inoxidabil Suport Bloc Foarfeca Tacamuri Suport De Stocare Ascuțitoare Rod Fructe Cuțit De Bucătărie Instrument Organizator

24.91lei 23.17lei

Etichete: doner cuțit, gratar set de cuțit, tocilă apă, cuțit, mare tocilă, carne de ac din oțel inoxidabil, accesorii tocilă, dart tocilă, caz tocilă, cârlig de cutit de lemn.

SKU : u2709 Categorie:Bucătărie Depozitare & Organizare
Distribuiti:
Descriere

  • Material: din oțel inoxidabil
  • Stil: Modern

Cuțit Din Oțel Inoxidabil Suport Bloc Foarfeca Raft De Depozitare Bucătărie Instrument Organizator

Specificatii: - Culoare: Argintiu - Material: 430 din Oțel Inoxidabil+ABS - Dimensiuni: 10.1x10.1 x23cm

Simt enerva că nu știi unde să-ți asortate cuțite?Vrei pentru a face bucătăria dumneavoastră devin mai curate și îngrijite?Această creație cuțit de bucătărie rack este un instrument de mare pentru tine.Este făcut special pentru organizarea de tot felul de cuțite, astfel încât bucătăria dumneavoastră este normală.

Caracteristici - cuțit de raft este realizat din premium stailess de oțel, și se pare inteligent și sofisticat în ambele tradiționale și bucătărie modernă. - Unghi slot margini a face mai ușor să se ocupe de cuțite. - Acest voinic, heavy metal, carcasa nu se răsturna cu ușurință, și vă ține atât tu cât și cuțite în condiții de siguranță. - Covoare anti-alunecare în bază pentru garare cuțit cremalieră și proteja blatul. - Perfect pentru organizarea de tot felul de cuțite, astfel încât bucătăria dumneavoastră este normală.

Pachetul Include: 1 x Suport

Notificare 1.Din cauza la lumina, ecranul computerului și lot diferență, elementul de culoare pot fi un pic diferite de cele din imagini. 2.Vă rugăm să permiteți-0.5-1.2 inch dimensiune abatere ca sunt manuale de măsurare.

Prieten drag,

Bine ati venit la magazinul meu

Noi, de obicei, nava de mărfuri în 3 zile lucrătoare.trebuie să se pregătească produsele, nu strict de calitate-teste de control și cu atenție pachetul de elemente.

Dacă sunteți de acord cu timp de transport maritim, vă rugăm să nu deschideți disputa cu ușurință, înțelegerea dumneavoastră este foarte apreciat.

Ne-ar plăcea să vă ajute pentru a rezolva orice problemă,vă rugăm să ne contactați înainte de a ne lăsa feedback-ul negativ .

Aprobarea ta este propunerea noastră.Mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră.Cele mai bune urări.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii