Transport gratuit 30 mm calibru aliaj de zinc romb carcasa lagărului UFL006 Sferice rulment (Cu excentric maneca)

112.09lei

Etichete: multe arborele lagăr liniar 10mm, scs8uu 8mm mișcare liniară rulment cu bile, lm8luu 8mm liniar rulment, rulment de profil, suport pcie, sx1278, rulmenți cu role sferice cu muntele, rc rulment de upgrade, 8mm arbore slide bearing, 10mm rulment cu locuințe.

SKU : u25283 Categorie:Hardware Mecanice
Distribuiti:
Descriere

  • Structura: Alte
  • Material: oțel
  • Capacitatea Cuplului: 99
  • Numărul De Model: UFL006 U006 FL006 UFL006C(E) 06-7CP30 06-7CPE
  • Nume De Brand: NBZH
  • Acoperiri: Alte
  • Rugozitatea Suprafeței: Ra 0.8

Micro zinc din aliaj de aluminiu rulmenti (Cu excentric maneca)

Model nou: UFL006 Deschidere: 30 mm Greutate: 0. 39 KG

Cuzinet material: aliaj de zinc Rulment material: Oțel de Rulment

Vă rugăm să consultați următoarele specificații detaliate dimensiune

De Zinc din aliaj de aluminiu rulment dezasamblarea și asamblarea metoda

1 rulment cu inel interior cu top set de șuruburi poate face direct de rulment inel interior este fixat pe arbore , instalarea este foarte convenabil .

2 poartă o auto-alinierea capacitate , cadrul poate fi instalat în comun de precizie , adaptabilitate puternic , utilizat pe scară largă .

De Zinc din aliaj de rulment este un nou tip de rulment aliaj.Cu rezistență ridicată, densitate scăzută, lumină greutate, coeficient de frecare redus, deoarece o mai bună lubrifiere, costul ridicat de performanță, aplicarea pe scară largă.Pentru că poartă cu alinierea funcție, așa că poartă inelul interior al rulmentului și de rulare exterioară a rulmentului nou parte are un anumit unghi, nu paralel, acest lucru este un fenomen normal, pot fi utilizate pentru a regla, de a reaminti novice cumpărători!

Rulment on-line pot cumpara avea loc poate plasa o comanda (pentru a sprijini un număr mare de en-gros), dacă există cerințe speciale sau de calitate superioară, vă rugăm să contactați serviciul clienți!Pentru întreprinderi pentru a oferi profesionale de sprijin rulment, bine ai venit consultare discuție!

Ca un profesionist rulment furnizor de produse cu mulți ani de experiență,ne-ar putea oferi mai multe tipuri de bună calitate rulmenți.Suntem deschisi la toate sincere cumpărători, pentru mai multe informații, bine ati venit pentru a face anchetă, vă mulțumesc pentru a lua timp pentru a citi informațiile noastre!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii