360 de Grade Inteligent Automat Sonic Periuta de dinti Electrica Tip U Perie de dinti de Încărcare USB Dinte Albire a Dintilor Lumină Albastră

125.54lei 109.23lei

Etichete: dianey diy baieti, disney striller, cafea lapte de mama, cască de 350 mah, iută colectie, câinii pariuri kitty, earpub pro caz, hauwei p9 lumina, copiii covor cada.

SKU : u25013 Categorie:mall
Distribuiti:
Descriere

  • Picătură De Transport Maritim: Da
  • Grupa De Vârstă: Adulți
  • Cantitatea: 1buc
  • Material: ABS
  • Funcția: Bambus periuta de dinti
  • Nume De Brand: roșu dieny
  • non-alunecare mâner: confortabil și greu să alunece
  • Perie moale poate reduce daunele: mai multă grijă de dinții
  • Tip De Element: Periuta de dinti
  • Tip: periuta de dinti mediu
  • Racleta Limba: Periuța de dinți
  • Dimensiune: about 7*6.5CM/2.76*2.56IN
  • Numărul De Model: 360 De Grade Automate Rapide Periuta De Dinti Electrica

Puncte:

1、Hands-free: în formă de U o singură gură de design vă permite pentru a elibera mâinile tale, atunci când te speli pe dinți și de a îmbunătăți de viață a eficienței.

2、încărcare Wireless: timpul de încărcare este mai mică decât 90 de minute, poate fi folosit pentru mai mult de 1 săptămână pentru o încărcare completă, aceasta este într-adevăr de economisire a energiei și de mediu prietenos.

3、AI automat funcție de memorie: se va memora utilizatorului obișnuit, modul și va începe automat de la ultimul mod utilizat în ultimul timp.

4、Blu-ray de albire: Blu-ray pornește automat atunci când vă spălați pe dinți, sterilizeaza si dezinfecteaza cavitatea bucala, indeparteaza eficient tartrului, a placii dentare, și face cavității bucale proaspete și sănătoase.

5、IPX7 rezistent la apa: acesta dispune de un toate-în jurul valorii de IPX7 sigiliu rezistent la apa de design, care este durabil și ușor de purtat.

Informații despre produs:

Nume: 360 de grade full-automate cu ultrasunete periuță de dinți electrică

Material: silicon de calitate Alimentară perie de cap, ABS

Culoare: Alb, negru, roz

Tensiune nominală: 3.7 V

Putere nominală: 5W

Baterie capacitate: 450 mAh

Frecvența vibrațiilor: 4800-48000 rot / min

Există patru opțiuni pentru trei niveluri:

1. Puternic modul de periaj;

2. Confortabil de curatare a dintilor modul de mediu;

3. Modul de masaj pentru gingiei masaj;

4. Albire modul pentru albirea dintilor.

Dimensiune produs: despre 7*6.5 CM/2.76*2.56 ÎN

Caracteristici:

Hands-free: în formă de U o singură gură de design vă permite pentru a elibera mâinile tale, atunci când te speli pe dinți și de a îmbunătăți de viață a eficienței.

Încărcare Wireless: timpul de încărcare este mai mică decât 90 de minute, poate fi folosit pentru mai mult de 1 săptămână pentru o încărcare completă, aceasta este într-adevăr de economisire a energiei și de mediu prietenos.

AI automat funcție de memorie: se va memora utilizatorului obișnuit, modul și va începe automat de la ultimul mod utilizat în ultimul timp.

Blu-ray de albire: Blu-ray pornește automat atunci când vă spălați pe dinți, sterilizeaza si dezinfecteaza cavitatea bucala, indeparteaza eficient tartrului, a placii dentare, și face cavității bucale proaspete și sănătoase.

IPX7 rezistent la apa: acesta dispune de un toate-în jurul valorii de IPX7 sigiliu rezistent la apa de design, care este durabil și ușor de purtat.

A doua generație de upgrade:

1. Silicon de păr crește cu 40%, a doua generație de silicon peri pot pătrunde adânc în dinți, și de curățare puterea este mai puternic.

2. Crește în infraroșu de activare, de a promova parodontale circulația sângelui, reduce placa, parodontita

3. Forma este mult mai rafinat și compact, mai multă lumină, design ergonomic și mai convenabil de a folosi

4. Versiunea imbunatatita a mult în formă de u perie de cap, și în formă de u capul periei se potriveste perfect, care este mai aproape de conceptul de design de a elibera mâinile.

5. Original în formă de V, cale de curățare, în formă de V de curățare traseu, de curățare standard, fiecare dinte

6. Vibrații upgrade, puterea motorului a crescut cu 20%, periaj putere de curățare a crescut cu 20%

Principiul de lucru:

Doar atingeți partea de jos de la putere capul pentru a începe motor ultrasonic de a lucra cu fotocatalitice pasta de dinti,

Foloseste tehnologia cu ultrasunete pentru a conduce silicon cap de periuta de dinti pentru a vibra și de a ajusta nivelul adecvat (de curățare, albire, masaj).

Cu rapidă a vibrațiilor de la perie de cap, fizice rece lumina poate ajunge la adâncimi de dinte, și efectul de curățare este foarte importantă;

În același timp, silicon cap de periuta de dinti foloseste o fâșie subțire de silicagel pentru a încheia expuse dinți în toate direcțiile, astfel încât dinții pot fi curățate fără unghiuri moarte.

Lista de ambalare:

1*Gazdă

1*cap de Periuta de dinti

1*stand de Încărcare

1*cablu USB de încărcare

1*Manual de utilizare

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii