Scaun auto Tablet Suport de Telefon Montare Suport Reglabil Scalabile pentru iPhone Samsung 7-10.5" Tablete iPad Mini 2 3 4 Kindle

98.56lei 69.00lei

Etichete: oțel tableta suport auto, suport auto pliabil, ram tableta suport auto, tableta în poală titular, tableta auto kia, cellfone suport auto, tableta panoul de titular, tablet suport magnetic masina, cafea suport auto, mi tabletă masina.

SKU : u2495 Categorie:Accesorii De Interior
Distribuiti:
Descriere

  • Material: ABS + Aluminiu
  • Nume De Brand: AOZBZ
  • Nume Culoare: ARGINT

Caracteristici: lungime Tija este reglabilă în intervalul 45-69cm/17.7-27.2", o rezolvi la orice poziție doriți. Rotație de 360 de grade design, se potrivesc tableta în suportul de la optimă a unghiului de vizualizare, este foarte practic.Usor de instalat, trebuie doar să prindeți tija de metal pe scaune auto' rod și montați suportul pe ea.Realizate din materiale de înaltă calitate ABS pentru titular și Aluminiu pentru rod, este suficient de rezistent pentru mult timp folosind.Cauciuc în interiorul titularul foarte mult proteja tableta de zgârieturi sau deteriorări.Se potrivesc pentru cele mai multe masini, compatibil cu dispozitive termen de 7-10.5 inch dimensiune pentru tablete.Gadget excelent pentru masina ta, aduce o mulțime de distracție pentru copiii dumneavoastră pentru a vedea clipuri video, juca jocuri, de învățare în banchetele din spate pe drum, acces gratuit la mâna ta.Caietul de sarcini: Tip:Scalabile Scaun Auto Suport Comprimat Material:ABS + Aluminiu Cantitate:1 buc Element Culoare:Argintiu + Negru Dispozitiv Aplicabil :cele Mai 7-10.5 comprimate inch Lungime Tija:45-69cm/17.7-27.2" Suport Comprimat Lățime: 8,3 cm/3.3" Suport Comprimat Lungime: 22-30cm/8.7-11.8" Pachet: 1*Suport 1*Tija

1)TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL.( Unpirsatumare.ro standard de livrare este rapid,îți sugerez să alegi o )

2)Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3) Am doar nava a confirmat pentru adrese.Putem\\\ \ 't schimba adresa după ce plata este confirmat.Daca vrei sa schimbat,vă rugăm să anula acest ordin apoi plasați comanda din nou cu noua adresa.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să fie limba engleză.

4)imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5)durata de TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6)Daca nu ai primit coletul tău în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7) din Cauza statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1)Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Dacă vă place produsul,vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul,eu va oferi o reducere data viitoare.

2)vă Rugăm să contactați-mă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

3)este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii