De înaltă calitate Șifonarea Matrice Masina de debitat 1 set

1 323.50lei

Etichete: cutelor taie, fluorescente gât, cutelor mașină, de umplere într-o cutie de cadou, neon sus, european de rame de ochelari, cartuș de hârtie, cartridge matrix, pachet floral, cristal dappen fel de mâncare.

SKU : u24679 Categorie:Consumabile
Distribuiti:
Descriere

  • Aplicabile Echipamente: 其它
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Tip: Cartuș Cip

Șifonarea Matrice Masina De Debitat

1 buc

Specificaiton

Excelente caracteristici: 1. Este libertatea de a alege lungimea necesară; 2. De garantare a tăiat unghi de 90 de grade, rapidă și precisă; 3. Lama de taiere a fost rafinat și are o viață mai lungă.

Profilul De Companie:

Fondată în 2004,Guangzhou Zona de Imprimare Trading Co.,Ltd are propriile noastre profesionale de cerneală R&D Departament.Ne-am dezvoltat de înaltă calitate eco-friendly de soia cerneală de imprimare offset,inclusiv anty-jupuire lucios cerneală de imprimare offset,toate tipurile de cerneluri de securitate etc. Mai mult decât atât,în scopul de a satisface clienții requ cerințele,ne-am înființat la fața locului centru de culoare la personalizat toate culorile pantone.

Odată cu dezvoltarea comerțului,am avut de a înființa sucursale și CTP centru în Myanmar.Servi și de a conduce produsele Noastre se bucură de o înaltă reputație în piața internă de peste 16 ani.Unele dintre noastre de cerneală de imprimare offset clienți se numără McDonald(China), Pizza Hut(China), KFC(China) și Singapore editura.Suntem acum, de asemenea, vinde pentru America de Nord, America de Sud, Europa de Est, Asia de Sud, Africa, Oceania, orientul Mijlociu.

locale industria de imprimare.

Compania noastra este în căutarea de principiu de "a supraviețui pe baza de calitate și de a stabili marca pe credit".Sincer bun venit clienții la domiciliu și de la bord să vină.

Detalii ambalare Tip Unitate: Pachet bucată Greutate: 7.0 kg (15.43 lb.) Pachetul Dimensiune: 10cm x 10cm x 10cm (3.94 x 3.94 x 3.94 in) Pentru mai multe detalii,vă rugăm să contactați-mă: Lisa Jiang Skype:yyink005 Whatsapp:008613650887457

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii