Faianta Pumn de Localizare Sticlă Marmură Pumn Titularul ventuză de Cauciuc de Reparare Multi-Funcție Reglabil Gaura de Poziționare Instrument pentru 4-83mm

39.36lei 24.78lei

Etichete: regua multi unghi, ventuza faianta, mașină de țiglă vibreze, folie de unghii fixator, gresie fix, nivelul stabilit, gresie de fixare, conducător faianta, lemn placi de reparare, faianta instrument.

SKU : u2404 Categorie:Instrumente
Distribuiti:
Descriere

  • Utilizare: Echipa De Renovare
  • Tip: Instrument De Mână Piese
  • Material: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: /

Caracteristici: - 4 rulmenti cu bile asigură buna de rotație în timpul forării. - Ideal pentru foraj precis pe placi ceramice, sticla, marmura, etc. - Ventuză de cauciuc poate fi stabil atașat la placi de buna pentru a crește foraj de precizie. - Flexibil și reglabil structura permite locatorului să dețină 4-83mm burghiu în loc pentru foraj precis.Caietul de sarcini: Material: Plastic+Cauciuc Interval de reglare: 4-83mm Pachetul inclus: 1 x Placi Pumn de Localizare Note: 1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc. 2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii