1 Set De Munte Biciclete De Reparații De Biciclete De Reparații Anvelope De Cauciuc Patch Adeziv Maneta Set Multi-Scop De Urgență Anvelope Fix Kit De Reparare

29.23lei 15.78lei

Etichete: bicicleta cer, timp lingură de supă, ghidon drum bandă, ganzo multitool, 4 biciclete, instrumentul de reparare kit, cuțit multifuncțional, multitul, bicicleta camera kit de reparare, edc multi, lixada biciclete, instrumentul de reparare kit.

SKU : u23803 Categorie:mall
Distribuiti:
Descriere

  • accesorios para bicicleta: accesorii pentru biciclete
  • bicicleta instrumente: Instrumente De Reparare
  • Tip: Anvelope Kituri De Reparare

Caracteristici:

*1. Fiecare element din acest portabil kit de reparare de biciclete este de înaltă calitate, durabil și robust.

*2. Se poate rezolva cele mai multe probleme în timpul de echitatie.Bicicleta kit de reparare anvelope, biciclete instrument multifuncțional, biciclete de viteze, anvelope de cauciuc, fișier.

*3. Acest compact biciclete instrument de reparații de sac poate fi amplasat cu usurinta in geanta de scoala sau coș de biciclete pentru transport ușor.

*4. Este bine făcut pe tub interior de anvelope de biciclete, atât gonflabile din cauciuc atv si motocicleta poate fi folosit

*5. Patch-ul este mai puternic decât străpuns material.Patch-ul este mult mai durabil decât reală tub interior din cauciuc sau barca de cauciuc material doriți să o reparați.

Liste:

1. Caseta de culoare

2. 6 * 25mm Film

3. 3 * 30mm Film

4. 50 * 32mm Film

5. 1 * 8 ml lipici

6. 3 * levier de Plastic

7. 2 * Supapa de cauciuc core

8. 1 * Fișier

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii