1 Buc Mașină de Releu AA-202158 Plastic Metal Produs Original, Înlocuitori de Puternic Și Robust, Durabil CompAct Lumină Pentru Toyota Lexus

10.34lei 7.35lei

Etichete: modul releu senzor, 500a contactor, modulul de releu, sip 1a05, Masina de 12v releu, my2, Releu, auto releu, radio releu modulul, modul releu de serie.

SKU : u2320 Categorie:Piese De Interior
Distribuiti:
Descriere

  • Lățime Produs: 2cmcm
  • Înălțime Element: 2cmcm
  • Tip De Element: Masina Relee
  • Origine: NC(de Origine)
  • Element De Lungime: 2cmcm
  • Tip De Material: Metal,Plastic
  • Extern De Certificare De Testare: ce
  • Numele Modelului: 90987-02028
  • Articol Greutate: 0.02kgkg
  • Culoare: Negru

Caracteristici: 1.Ușor de instalare:meci Perfect pentru masina original,poate fi înlocuit în mod direct. 2.Performanță stabilă:fiabilitate ridicată,poate fi instalat în câteva minute. 3. Materiale de înaltă calitate: realizate din materiale de înaltă calitate, care este robust, durabil și de lungă durată.Descriere: ușor, ușor de utilizat și mai durabil.Se potrivesc Perfect și ușor de operat.Caietul De Sarcini: Culoare:Negru Material:Metal,Plastic Pachetul Include: 1 * Releu Note: 1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. 2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

1.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Deci, vă rog, nu deschide orice litigiu sau să ne dea neutru sau Feedback-ul neutru

2. dacă nu sunteți mulțumit cu produsul nostru după ce primiți , vă rugăm să ne contactați în primul rând, va vom oferi o soluție satisfăcătoare la ultima

1.Noi nu facem responsabili orice , dar ne-ar ajuta să scrie un nivel inferior pentru a vă ajuta să evite ,

2.De obicei, vom minim, pentru a evita , dar din cauza diferitelor politici în diferite țări, nu putem controla acestei condiții, astfel încât cumpărătorii ar fi plătit pentru unii .

3.Cumpărătorii pot să ne lăsați un mesaj pentru a ne spune cât de mult doriți să, atunci când plasați comanda, ne-ar face cu ea ca mesajul tău.

1. Vă rugăm să confirmați adresa dvs. înainte de plată, nu ar responsabili orice rambursare că nu oferă dreptul de adresa(inclusiv detaliate adresa, numărul de telefon ), tot pachetul va fi trimis cât mai repede posibil.

2.În mod normal, v-ar lua la pachet la 10-35 de zile, dar Rusia, Brazilia ar putea nevoie de 15-60 de zile, dacă nu ai primit pachetul în 60 de zile, vă rugăm să ne contactați în primul rând, ne-ar returna integral banii.

3. EMS și DHL vezi nu sunt reale costurile de transport.Real costul de transport maritim este mult mai puțin decât costul de transport maritim vezi.Vă rugăm să ne contactați în stația de scrisoare, vom ajusta prețul pentru tine.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii