0.3mmx400mm Single Hole Ziyang Brass Electrode Tube for EDM Drilling Machines

28.19lei 11.29lei

Etichete: sodick, edm ghid, molibden, sârmă, edm sârmă, cnc edm, de alimentare de contact, edm tricou, cnc edm sârmă de tăiat mașină de, groove rolei de ghidare, muzica edm.

SKU : u23048 Categorie:Mașini-Unelte Și Accesorii
Distribuiti:
Descriere

0.3mmx400mm Singură Gaură Ziyang Alamă Electrod Tub pentru EDM Mașini de Găurit

Capacitatea de producție și de comercializare a Shandong Ziyang Alama/ Cupru Electrod Tub este al doilea nici unul în zona porilor electrod tuburi cu descarcare în prezent.

EDM cu Electrod Tub este aplicabilă electric de mare viteză-scânteie mică gaură mașini de prelucrare, în special pentru adâncime și găuri mici, și de mare viteză electric-scânteie de prelucrare.

Alte specificații disponibile(vă rugăm să găsi exact prețurile din magazin):

1. Singur orificiu tub (alama / cupru)

- Gama de dimensiuni :Φ0.20 ~ 3.0 mm

- Lungime tub : 300 / 400 /500 mm

- Diverse alamă și cupru electrod tuburi sunt disponibile la cerere

2. Multi-gaura tubului (alama/cupru)

- Dimensiune:Φ1.5mm(400/500 mm) 2,0 mm(400/500 mm) 2,5 mm(400/500 mm)

3.0 mm(400/500 mm)

- Diverse alamă și cupru electrod tuburi sunt disponibile la cerere

Mai multe detalii,rugam sa ne contactati.

Sârmă de tăiat Mașini au un set impresionant de caracteristici care fac funcționare și mai ales menținerea unei mașini de sârmă ușor decât orice alt.Ca un lider în tehnologia EDM, ne-am dezvoltat o gama completa de consumabile în mod expres concepute pentru a menține echipamentul funcționează la eficiență optimă.

Pentru a obține cele mai bune pentru EDM echipamente, aveți nevoie pentru a fi folosind cele mai adecvate, cele mai consistente, de înaltă calitate, consumabile pentru aplicația dumneavoastră și aparatul.

Suntem EDM consumabile de specialitate pe care te poti baza.

Profilul de companie

Fondată în 2007, suntem un EDM consumabile producător de piese, care folosește o tehnologie inovatoare pentru fabricarea EDM filtru de apă, din alamă sârmă de tăiere și alte părți.Produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în Charmilles, Mitsubishi, Sodick, Fanuc, Makino, Chmer, Seibu, Fratele etc. Proiectare laminat, scule de fabricație și de înaltă precizie de prelucrare tehnologii sunt aplicate pentru a furniza clienților noștri complementare precizie de mișcare elemente de control.

Ne-am construit puternic distribuitor în EDM Deutchland, Avansate de EDM.

Contactați-ne Astăzi!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii