KA12038EC 90-264v 17W 12038 ADC fan de economisire a energiei ventilator 6 luni Garanție

153.02lei

Etichete: adc, e32 lora, motor ventilatie renault, ventilație motor harley, perdele electrice motoare, emițătorul infraroșu, suport de circuit, bme680 senzor, de evacuare motoare, motor de ventilație 100 de motor.

SKU : u22950 Categorie:mall
Distribuiti:
Descriere

  • Tip: Fan Părți
  • Numărul De Model: KA12038EC

KA12038EC 90-264v 17W 12038 ADC fan de economisire a energiei ventilator 6 luni Garanție

Nu te îngrijora de ambalare,noi va pachet cu o mulțime de spumă, Pentru orice daune cauzate de forță majoră din timpul de expediere sau de livrare, cumpărătorii intră în contact cu noi înainte de a părăsi orice feedback-ul.Feedback-ul negativ pleca fără comunicare vor fi raportate la ebay.

vă rugăm să fiți conștienți de faptul că NU livra produsele în zilele de sărbătoare sau de sărbători naționale.

Vă rugăm să fie amintit că trebuie să verificați cu dvs. personalizat vreme nu există taxe de import sau nu.Pentru cele mai multe dintre țările Europene, există o astfel de taxă impusă.Dacă cumpărătorul dorește pentru a salva de cost, vă rugăm să ne anunțați și vom declara o valoare mai mică în factură.noi nu suporta taxa taxa la țară.

Vă rugăm să lăsați-ne de contact, cum ar fi numărul de telefon, numărul de telefon mobil și e-mail adresa de livrare.

Unele județe nu poate fi atins prin serviciul de livrare în momentul de față, vă rugăm să consultați exclude țări inainte de a cumpara.

Suntem specializati in vanzarea industriale axiale debit ventilator ,convertor ventilatoare ,ventilatoare de răcire,motor servo,toate tipurile de litiu battiers,limitator ,servo motor encoder ,industriale si accesorii-l vindem .

Lămpi de tavan ,lămpi reflector, și Luminile de Benzi, toate tipurile de lămpi cu led-uri u nevoie,putem furniza,avem o colaborare pe termen lung fabrică de producție respective.

produsele noastre sunt de mare calitate, cu 3 luni garanție,puteți să fiți siguri de a-l comanda.Puteți returna bunurile, dacă aceasta este problema de calitatea produselor noastre în perioadele de garanție,

Dacă doriți să contactați-mă prin e-mail ,pls nu ezitați să ne contactați,suntem dispuși să ne dea e-mail.

Paypal este prioritatea termene de plată.

Toate produsele se vor livra în 2-3 zile, cum ar fi servo motor,unitate servo ,baterie.

Dacă curier cere să plătească taxe suplimentare,care trebuie să fie taxei,nu, plus taxa de transport.deci pls nu plângere noi immeditatly,care este primită de către autoritățile vamale la partea ta.Putem să-ți dau sfaturi,asta pls nevoie de noi mai mică valoare de pe factura pentru a evita țara dumneavoastră de taxă în avans.

suntem capabili de a livra bunuri pentru clienții noștri din întreaga lume, prin dhl,dhl nostru este înainte de opțiune.dacă nava de brazilia ,avem nevoie de dumneavoastră sau cnpj cep, nu vă faceți griji despre locația dumneavoastră.Putem, de asemenea, nava de cont ,

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii