Umidificator Vaporizator Portabil Difuzor Apă Alcool Dezinfectant Ulei Reîncărcabilă Ușor de Transportat de Vară de Alimentare cu Apă Frumusete

8.39lei 6.31lei

Etichete: umidificator de aer cu led-uri ecran, ulei esential aroma difuzor de aer umidificator ceață, ceramica ulei esențial difuzor ceramic, holmes umidificator, ceramica ulei esențial difuzor manual, aroma difuzor manual, refill difuzor de ulei esențial, mercedes masina difuzor de ulei esențial, difuzor ceramic ulei, aromoterapie difuzor portabil.

SKU : u22582 Categorie:Decor Acasă
Distribuiti:
Descriere

  • Instalare: Mini portabil
  • Culoare: Alb/ Verde/ Roz/ Galben (optional)
  • Caracteristică: aroma difuzor acasă
  • Feature2: Umidificator de aer filtru de ceață
  • Origine: NC(de Origine)
  • Timp de ceață: 2 minute
  • Material: PC+Silicon

Caracteristici:

1. Patru culori sunt disponibile, și o combinație de naturale și proaspete tonuri va face în această vară nu mai este monoton, și oameni care iubesc viata va avea unele de culoare.

2. Nano-dimensiuni ceață ajută pentru a deschide porii, permițând pielii să absoarbă apa ca un burete și păstrați-l hidratata.

3. Transforma rapid pe spray, și bine atomizate molecule ajunge direct cu pielea, netezind fiecare centimetru de piele.

4. Oscilație de înaltă frecvență tehnologie, pulveriza apa în nano-ceață de apă, moderat hidrata în 2 minute, și de a menține pielea în stare bună.

5. Penetrare în piele este crescut cu 80%, nutriție pătrunde fundul musculare, penetrarea profunda chiar poate hidrata si hrani.

Descriere:

Animale de companie drăguț de design, forma drăguț, ajuta să-ți vindeci de muncă ocupat, și să vă însoțească să se răcească timp de o vară.

Mic și compact, ușor de transportat, dacă sunteți pe o călătorie de afaceri, puteți să-l purta cu tine, și-ți cunosc hidratare are nevoie de oricând, oriunde.

Folosind PC+PVC material, fără praf atelier este non-toxic, fără gust, în condiții de siguranță și sănătos, forma elegant, chiar în mâna ta.

Caietul de sarcini:

Culoare: Alb/ Roz/ Verde/ Galben (optional)

Material: PC+silicon

Ceata de timp: 2 minute

Pachetul Inclus:

1 * Manipulate Moisturing Masina 1 * Cabel Linie

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
  • Mikaela 340  — 

    It opens very easily, but the rest is all right