Suport gat Caul Gât Chitara Restul Suport de Lemn Moale Ca Perna Sta Instrument Accesoriu Instrument de Reparații pentru Chitara, Bas, Ukulele

60.24lei 42.76lei

Etichete: gât chitara sta, caz dnblt, curcubeu chitara perna, lutier, chitara de gât restul, chitara de gât restul de sprijin, chitara acustica gât, lutier instrument pentru chitara, chitara suport gat, gât avivaron chitara.

SKU : u22418 Categorie:Instrumente Cu Coarde
Distribuiti:
Descriere

  • Numărul De Model: chitara suport gat
  • Plug type: NICI unul
  • Tip: STAND
  • Origine: NC(de Origine)

Suport gat Caul Gât Chitara Restul Suport de Lemn Moale Ca Perna Sta Instrument Accesoriu Instrument de Reparații pentru Chitara, Bas, Ukulele

PLASTIC MOALE:Adoptarea calitate material plastic,acest produs este durabil si moale.

A PREVENI DE la SCRACH:Oferă îngrijire delicată atunci când repara chitara ta.Bun instrument de reparații.Suport excelent pentru o chitara de gât în timp ce apăsați sau ciocănire freturi,sau mai mici de prindere pentru caul regluing un grif.

Se POTRIVEȘTE BINE:Cu radian design,bara de instrumente muzicale de bine,pentru a obține o firma,non-marring,non-skid țineți apăsat pe gât.

USOARE:material plastic Special vă permite acest produs mai ușor decât lemnul,ușor de transportat.

PENTRU cele MAI multe INSTRUMENTE:se Pot potrivi diferite instrumente cu coarde,potrivit pentru chitara,uklele,bass,banjo,vioară,etc.

Adoptarea calitate material plastic,acest produs este durabil si moale.Oferă îngrijire delicată atunci când repara chitara ta.Bun instrument de reparații.Cu radian design,bara de instrumente muzicale de bine.Material plastic Special vă permite acest produs mai ușor decât lemnul,ușor de transportat.Potrivit pentru chitara,ukulele,bas,banjo,vioară,etc.

Element:Chitara De Gât Restul Perna

Dimensiuni:10*30*4.8 cm

Semi-cerc Dimensiune:3.2 cm/1.3 inch(Înălțime),Diametre:5 cm/0.0 inch

Culoare:lemn de culoare

Material:lemn

Conținutul Pachetului:

1* Chitara Suport Gat

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii